Post by mickgraham » Fri Aug 07, 2015 12:19 am

Hi

I installed a fresh opencart 2.0.3.1 and did a test migration using cart2cart.
Everything went fine.
I was waiting on confirmation from customer a couple of weeks to do the full migration but when I went back to the site I have these errors:

Front End:

Warning: fopen(/home/xxxxx/xxxxx/system/logs/): failed to open stream: Is a directory in /home/xxxxx/xxxxx/system/library/log.php on line 6

Admin After Login:
Warning: fopen(/home/xxxxx/xxxxx/system/logs/): failed to open stream: Is a directory in /home/xxxxx/xxxxx/system/library/log.php on line 6

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/xxxxx/xxxxx/admin/index.php on line 83

I have followed various threads about permissions and set them all to 777 but still no change.

Both these errors come up with blank pages underneath so I am completely locked out of the site.

I have no idea where to look now.

Any ideas?

Newbie

Posts

Joined
Mon Oct 15, 2012 7:40 pm

Post by deepvision » Fri Aug 07, 2015 2:03 pm

config_error_filename option is missing in the database.
You can set it in your site admin:
System -> Settings -> Your store -> Server tab -> Error log file name

ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am

Post by umy1234 » Sun May 01, 2016 12:53 pm

Hello
I am getting this error on my website and also cant access adminstration panel of opencart 2.0.1.1
Warning: fopen(/home/my site/www/system/logs/): failed to open stream: Is a directory in /home//www/system/library/log.php on line 6
Need help.
please advice.

Newbie

Posts

Joined
Sun May 01, 2016 11:55 am
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 49 guests