Post by kenty » Sun Apr 12, 2015 6:05 am

Hello, My website has been running for a couple of years now but the reports function has never worked. This is the error message I get when trying any report
Notice: Error: Could not load model report/product! in /home/plant021/public_html/orchidsupplies.co.uk/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_loader.php on line 51

Would really like to look at these reports, any ideas?

Kindest regards
Keith
V1.5.5.1

SOLVED, there was coding missing, downloaded OP and checked relevant coding. There is another post in more detail
Last edited by kenty on Fri Feb 12, 2016 5:10 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Sat Mar 16, 2013 1:00 am

Post by deepvision » Sat Jun 20, 2015 11:56 pm

admin/model/report/product.php file is missing
You should get it from the OC distribution

ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am

Post by kenty » Tue Jul 28, 2015 4:00 am

deepvision wrote:admin/model/report/product.php file is missing
You should get it from the OC distribution

I do have this file, any other ideas anyone why its not working?
This is only part of the file.
<?php
class ModelReportProduct extends Model {
public function getProductsViewed($data = array()) {
$sql = "SELECT pd.name, p.model, p.viewed FROM " . DB_PREFIX . "product p LEFT JOIN " . DB_PREFIX . "product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id) WHERE pd.language_id = '" . (int)$this->config->get('config_language_id') . "' AND p.viewed > 0 ORDER BY p.viewed DESC";

if (isset($data['start']) || isset($data['limit'])) {
if ($data['start'] < 0) {
$data['start'] = 0;
}

if ($data['limit'] < 1) {
$data['limit'] = 20;
}

$sql .= " LIMIT " . (int)$data['start'] . "," . (int)$data['limit'];
}

$query = $this->db->query($sql);

New member

Posts

Joined
Sat Mar 16, 2013 1:00 am

Post by kenty » Tue Jul 28, 2015 4:05 am

Notice: Error: Could not load model report/product! in /home/plant021/public_html/orchidsupplies.co.uk/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_loader.php on line 51

This is the error code or report/productviewed

New member

Posts

Joined
Sat Mar 16, 2013 1:00 am

Post by kenty » Tue Jul 28, 2015 4:06 am

Notice: Error: Could not load model report/online! in /home/plant021/public_html/orchidsupplies.co.uk/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_loader.php on line 51

seems all parts in the report function returns the same error

New member

Posts

Joined
Sat Mar 16, 2013 1:00 am

Post by deepvision » Fri Jul 31, 2015 4:05 am

Maybe there is not enough permissions to load this file.
Or maybe there is an extra leading space in the file name?

ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am

Post by kenty » Fri Jul 31, 2015 4:31 pm

Hello, Thanks for your response, I have no idea what that means ???
Regards
Keith

New member

Posts

Joined
Sat Mar 16, 2013 1:00 am

Post by deepvision » Fri Jul 31, 2015 9:44 pm

If you send me ftp access I will check it for you.

ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am

Post by kenty » Tue Sep 22, 2015 2:49 am

I've only just seen this sorry.
I've still not resolved, is the function worth the effort?
I don't want to bother anyone.

New member

Posts

Joined
Sat Mar 16, 2013 1:00 am

Post by deepvision » Tue Sep 22, 2015 2:26 pm

I can check if you want

ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am

Post by kenty » Thu Sep 24, 2015 4:46 am

I'll Pm you for info. Thanks

New member

Posts

Joined
Sat Mar 16, 2013 1:00 am

Post by kenty » Tue Jan 26, 2016 3:59 am

Hello clever people, I've still not got any of my reports working.
Can anyone help?, its seems quite a good feature I'm missing which I am missing!

Thanks
Keith

New member

Posts

Joined
Sat Mar 16, 2013 1:00 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 42 guests