Post by lwa » Wed Jan 28, 2015 3:08 pm

Hi,

Performed a clean install of Open Cart v1.5.6. Added some test items to my cart and tried to checkout, and I have no checkout steps. I have attached a screenshot (please note that the Open Cart install in the screenshot has a template over it but I was receiving the same functionality WITHOUT the template upload/installed). I have since redone a clean install with the same results again.

I have received no error messages and everything else appears fine in the install.

EDIT: Also have tried multiple browsers (FireFox, Chrome, IE etc).

Any help would be greatly appreciated. Thanks.

Attachments

2015-01-28 17_05_59-Checkout.jpg

No checkout options - 2015-01-28 17_05_59-Checkout.jpg (35.18 KiB) Viewed 396 times


lwa
Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 28, 2015 3:03 pm

Post by Felix_Ho » Wed Jan 28, 2015 3:24 pm

any store url can provide to us so that I can test the checkout process for you?

OpenCart®
PHP Developer.

更多中文教學在 OpenCart香港官方網站 !
QQ: 2039574815


Administrator

Posts

Joined
Fri Jun 01, 2012 2:35 pm

Post by lwa » Wed Jan 28, 2015 3:25 pm

Felix_Ho wrote:any store url can provide to us so that I can test the checkout process for you?
Thank-you for your reply. Currently, I am developing this on my localhost so I cannot provide a URL.

lwa
Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 28, 2015 3:03 pm

Post by MarketInSG » Wed Jan 28, 2015 3:27 pm

there's javascript error on the page. On chrome, press crtl + shift + j to open the console.


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed Nov 16, 2011 11:53 am
Location - Singapore

Post by lwa » Wed Jan 28, 2015 3:33 pm

MarketInSG wrote:there's javascript error on the page. On chrome, press crtl + shift + j to open the console.
Thank-you for your reply.

I currently have a template applied to the install so it may not be yielding results that you would expect from a clean install but:

Code: Select all

 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)less.js:8 x
less.js:8 Uncaught Error: Couldn't load http://localhost:9391/catalog/view/theme/multistore/stylesheet/colors.less (404)
http://localhost:9391/catalog/view/theme/multistore/script/browser.js Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)browser.js:276 xhr
browser.js:204 Uncaught Error: Couldn't load http://localhost:9391/catalog/view/theme/multistore/stylesheet/colors.less (404)
browser.js:233 Uncaught NotFoundError: Failed to execute 'insertBefore' on 'Node': The node before which the new node is to be inserted is not a child of this node.
I can confirm that colors.less exists. Could this be something to do with MIME types?

lwa
Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 28, 2015 3:03 pm

Post by lwa » Wed Jan 28, 2015 3:36 pm

Added MIME type for the .less file. Works perfectly now. Thanks!

lwa
Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 28, 2015 3:03 pm

User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed Nov 16, 2011 11:53 am
Location - Singapore
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 69 guests