Post by Polanter » Sun Feb 16, 2014 8:17 pm

Hi can anybody help please I have an item showing up in the specials module but the item does not exist and clicking on it does nothing.http://shop.smokerscorner.co.uk/index.p ... ommon/home it is the top item in the specials module on the left just says £0.00 add to cart.
Thanks in advance

New member

Posts

Joined
Thu Aug 16, 2012 9:05 pm

Post by nvedia » Sun Feb 16, 2014 9:55 pm

Specials are showing fine and clicking on them shows products as well

Are you only talking about the first product? How did you add it? Please check it in admin as something is wrong
Its not even sending product_id while clicking on add to cart

Donate here to show support if you think I have helped you today!

Opencart Documentation


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun May 22, 2011 12:54 pm

Post by Polanter » Sun Feb 16, 2014 10:09 pm

Thanks for taking the time to reply. I didn't add it I have no idea where it came from, If I have a look at my products in the back end all the products are there but cant find any at £0.00.
Yes I am talking about the first product.
Quite new to open cart so am lost as to where to look.

New member

Posts

Joined
Thu Aug 16, 2012 9:05 pm

Post by nvedia » Mon Feb 17, 2014 12:31 am

Did you modify any core files or you have any extensions?

Donate here to show support if you think I have helped you today!

Opencart Documentation


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun May 22, 2011 12:54 pm

Post by Polanter » Mon Feb 17, 2014 12:36 am

I have a few extensions but have not modified any core files they are al VQMODS

New member

Posts

Joined
Thu Aug 16, 2012 9:05 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests