Post by uricohen » Sun Feb 16, 2014 3:21 pm

Hi all, i was coping site to other url and when i try to log in to the admin panel i get error msg :

Warning: require_once(/home/danipr/public_html/system/startup.php): failed to open stream: Permission denied in /home/pcanada/public_html/admin/index.php on line 19

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/daniprer/public_html/system/startup.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/pcanada/public_html/admin/index.php on line 19

somebody have any clue about this issue?
thank's
uri

New member

Posts

Joined
Tue Jan 21, 2014 4:15 pm

Post by nvedia » Sun Feb 16, 2014 8:27 pm

Did you modify config.php for both catalog and admin correctly?

Donate here to show support if you think I have helped you today!

Opencart Documentation


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun May 22, 2011 12:54 pm

Post by uricohen » Sun Feb 16, 2014 9:14 pm

hi nvedia, thank you for your comment, i try to edit again the config file now i get

error msg

Fatal error: Call to a member function getFirstName() on a non-object in /home/pcanada/public_html/catalog/controller/common/header.php on line 73

New member

Posts

Joined
Tue Jan 21, 2014 4:15 pm

Post by uricohen » Sun Feb 16, 2014 9:19 pm

hi point to this line
$this->data['text_logged'] = sprintf($this->language->get('text_logged'), $this->url->link('account/account', '', 'SSL'), $this->customer->getFirstName(), $this->url->link('account/logout', '', 'SSL'));

New member

Posts

Joined
Tue Jan 21, 2014 4:15 pm

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun May 22, 2011 12:54 pm

Post by uricohen » Sun Feb 16, 2014 10:00 pm

i was uploaded the system/library folder and it didnt solve the problem

New member

Posts

Joined
Tue Jan 21, 2014 4:15 pm

Post by ocaddons » Sun Feb 16, 2014 10:14 pm

hi uricohen,

Obviously, the customer object didn't created successfully by your opencart system that result in the error. For the detailed reason of the problem, i have to debug the system to find out it.

Please send me your url address and ftp account information to solve the problem for you.

My Email: ocaddons@gmail.com

I could resolve any issue in the ecommerce system including opencart. Trust me!

Image
Image

EMail: support@ocaddons.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Dec 27, 2013 10:21 am


Post by uricohen » Sun Feb 16, 2014 10:58 pm

thanks all i edit the config file and clear the cache and it solve the issue

New member

Posts

Joined
Tue Jan 21, 2014 4:15 pm

Post by nvedia » Mon Feb 17, 2014 12:31 am

So I was spot on the config file :) Glad its resolved!

Donate here to show support if you think I have helped you today!

Opencart Documentation


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sun May 22, 2011 12:54 pm

Post by uricohen » Mon Feb 17, 2014 12:34 am

thanks nvedia

New member

Posts

Joined
Tue Jan 21, 2014 4:15 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests