Post by vecvagars » Fri Mar 05, 2010 9:08 pm

Hallo everyone I was looking all forum around didnt found this problem. so I instaled OpenCart. everything ir fine just it dont showe pictures... do you know hat is the problem. and I didnt change nothing. I just instal and see no pictures jausred X insted + name of pic.

Thx for any answer.

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 05, 2010 6:11 am

Post by Qphoria » Fri Mar 05, 2010 10:02 pm

right click a pic and do "view image" what path does it show? is that the correct path?

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by vecvagars » Fri Mar 05, 2010 11:04 pm

Yes it is the right directory. mmm I think I gona reinstall all. becouse wen I go to Image meneger there is every picture with X. and wen I choos upload picture it says- warning: pliz select file realy strange never saw samething like this. have a look: http://www.balticart.lv/test/index.php? ... ommon/home

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 05, 2010 6:11 am

Post by rph » Fri Mar 05, 2010 11:37 pm

Since the non-resized image is on the server and accessible it might be a permissions problem. Try setting the /image/cache/data/ folder permission is 755.

-Ryan


rph
Expert Member

Posts

Joined
Fri Jan 08, 2010 5:05 am
Location - Lincoln, Nebraska

Post by vecvagars » Sat Mar 06, 2010 1:24 am

I waas wondering if that is normal says not Available. "rph" I did that as you sad CHOMOD data folder to 755 but still nothing. Sould I try to reinstal all on server?

Image

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 05, 2010 6:11 am

Post by Qphoria » Sat Mar 06, 2010 1:27 am

usually means the file doesn't exist. Check your image/cache/data folder for any files
if 755 doesn't work try 777

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by vecvagars » Sat Mar 06, 2010 1:37 am

well i tryd all options nothing i gona now reinstal all and then see what happens. but thx for your help respekt

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 05, 2010 6:11 am

Post by vecvagars » Sat Mar 06, 2010 2:29 am

this is realy stange becouse I reinstal and the same problem. I cant be just me. it must be to ather ppl to. wen I instaled all was in green all was writble. all past seccesful ???

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 05, 2010 6:11 am

Post by rph » Sat Mar 06, 2010 4:12 am

But did you check if the images actually exist?

-Ryan


rph
Expert Member

Posts

Joined
Fri Jan 08, 2010 5:05 am
Location - Lincoln, Nebraska

Post by coffeecircus » Wed Mar 10, 2010 9:56 pm

SOLVED
i check in the image tab inside the product page. i can add the image in this tab and it shows how many images i have for that particular product. i can right click and open the image in the new window, which the path reads

/image/cache/data/test/cherries-100x100.jpg
and
/image/cache/data/reply75961_JIW_8455w-100x100.jpg

which seems that uploader works fine. i can upload to different folders. and opencart resize the image for using as an icon.

after i save that tab and go back to the products page, the image doesn't appear at the left column. not even if i have only one image. and of course, it doesn't appear at the store front. my original images also appear in

/image/data/test/cherries.jpg
and
/image/data/reply75961_JIW_8455w.jpg

please try my storefront here, only one product create so far. have deleted all the macs photo via ftp.

http://shop.bkksprolab.com/opencart/

THANK YOU!

now i know how the image thing work in opencart.

work in progress, slowly, patiently


Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 10, 2010 9:33 am


Post by LVS » Tue Apr 26, 2011 11:41 pm

Can you share your solution?

LVS
Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 09, 2011 4:04 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests