Post by angel-imagery » Sun Aug 25, 2013 3:17 pm

Hello
I have updated from 1.5.1.3 to 1.5.4. I have now lost the use of option file upload, it uploads the image to the backend folder but on the front end the spinning wheel will not stop spinning.

site http://www.inkies.co.uk/Personalized-cl ... all-clocks

your thoughts - Help and advise Please

Maxine

Newbie

Posts

Joined
Sun Aug 25, 2013 3:08 pm

Post by butte » Mon Aug 26, 2013 12:04 am

See for example http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 83#p427383 and http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 89#p425289 (para. 4). Download Full, replace /admin/view/javascript/ckeditor/ tree with the contents of Full.

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am

Post by angel-imagery » Tue Aug 27, 2013 2:11 pm

Thanks Butte
I have tried that and it did not work.

Newbie

Posts

Joined
Sun Aug 25, 2013 3:08 pm

Post by butte » Wed Aug 28, 2013 5:54 am

Right now in Firefox 22 all 37 of 37 images in source that are supposed to load for Home are loaded properly as to the storefront. None specified by code is unloaded. There is no wheel spinning to see -- the spinning wheel is loaded, it is quiet as it should be.

Did you flush both your browser cache and your /vqmod/vqcache/ for good measure?

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am

Post by butte » Wed Aug 28, 2013 7:44 am

As for the ckeditor, they released two versions 4. several (not a mere few) hours apart on one day. The two differ in extent of support for IE7 (some, none). If you experience problems with 4.2 then retry with 4.1.3 instead. The releases were CKEditor 4.2 (18 Jul 2013) and CKEditor 4.1.3 (18 Jul 2013). I have emplaced both into OC without incident, including 4.2 Full in newly installed 1.5.5.1 twice recently.

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 62 guests