Post by Eggweezer » Thu Aug 15, 2013 9:19 am

(vers 1.5.4)( theme Floshop3 )
My "slideshow" is set to appear on my home page, but unfortunately, it ALSO appears in the middle of ALL of the "product" pages, too. I am using a "paid" theme template" but it also does it when I switch back to "default" theme.

Any suggestions would be greatly appreciated.! Thank you.
Last edited by Eggweezer on Fri Aug 16, 2013 9:06 am, edited 2 times in total.

Active Member

Posts

Joined
Tue Jun 05, 2012 1:33 am

Post by tacobandito » Thu Aug 15, 2013 11:45 am

It sounds like you need to properly set where the slider should show up. Go to extensions -> modules and click edit on the slideshow module. Look at the "Layout" option and make sure that it's set to "home"...if I was a betting man id say it's set to default.

[module] PayPal Pro w/Recurring Profiles FREE
[module] 1 Click "Amazon Style" Checkout w/PayPal Pro FREE
[module] Adjustable PayPal Pro Fee FREE
[module] Add Sample To Cart LITE FREE
The guide to fixing just about everything wrong with OpenCart FREE!
Add INFINITE SCROLL to your homepage for FREE!
Live update product price for FREE!
Dynamic generation of Opencart coupon, FREE!
Hire me


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Mar 30, 2013 12:27 am
Location - Springfield, MA

Post by butte » Thu Aug 15, 2013 1:30 pm

Extensions / Modules / Slideshow at Layout / Home as well as Top/Bottom and Left/Right (Banners work similarly), then also under System you'll find Design and Layout with similar controls -- Banners and Slideshows may be set up as each other, in effect, so be sure that both places agree. And be sure you're resetting the correct one among the Slideshows and the Banners.

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am

Post by Eggweezer » Fri Aug 16, 2013 7:40 am

All set and thanks to you both.
Actually I did have the "Layout" option set to "home"... The problem was that I apparently had both the slideshow and banner enabled. I disabled the "banner" and seems fine. Thank you both again!

Active Member

Posts

Joined
Tue Jun 05, 2012 1:33 am

Post by butte » Fri Aug 16, 2013 7:49 am

If it stays fixed (I don't see version above), then go ahead and add the version and mark your opening title Solved.

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am

Post by Eggweezer » Fri Aug 16, 2013 8:21 am

Doing that right now. Thanks.

Active Member

Posts

Joined
Tue Jun 05, 2012 1:33 am

Post by butte » Fri Aug 16, 2013 8:25 am

See it. If you add version and theme up there, then others will see what sort of setup the fix fixed.

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am

Post by Eggweezer » Fri Aug 16, 2013 9:07 am

Hopefully that is correct.

Active Member

Posts

Joined
Tue Jun 05, 2012 1:33 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests