Post by deroguy » Sat Jul 13, 2013 2:17 pm

Guys,

I have a problem which I hope you can help me with. I have searched the forum, used firebug and I just can't work out why I am having this problem

The site
http://www.wallstickerdecor.com.au

The Problem
I trying to use the check out I get redirected the the shopping cart. So if I what to checkout I should be directed to http://www.wallstickerdecor.com.au/inde ... t/checkout but instead I get redirected to http://www.wallstickerdecor.com.au/inde ... ckout/cart. The annoying thing is typing the correct link the checkout seems to work fine.

How to replicate
Go to http://www.wallstickerdecor.com.au and add a product to the cart. Now try to checkout and you will see the checkout buttons only redirect to the shopping cart.

Error Logs
There aren't any errors being logged in either OpenCart or VQmod. There are 2 missing images logged on firebug but I am not concerned about them for now

I would really be greatfull to someone who can help me. I nearly have the site finished it is just this simple issue left and a bit of cache/compress work and it should be done

Thanks

Deroguy

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 23, 2011 1:21 pm

Post by MarketInSG » Sat Jul 13, 2013 10:40 pm

Try looking at stock quantity. That's the only thing that will redirect you away from checkout. Look into system > settings. See if you're preventing checkout when product is out of stock.


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed Nov 16, 2011 11:53 am
Location - Singapore

Post by jackie » Tue Jul 30, 2013 7:00 am

I am having the same exact issue as this - intermittently...
did you figure this out?

Thank you for any advice -

JRF

New member

Posts

Joined
Thu Mar 01, 2012 11:26 pm

Post by jackie » Wed Jul 31, 2013 11:28 pm

Hi -
Just want to post that I think this is resolved for our site -
the hosting support told me that the php.ini file was the trouble, that the one that comes w/OC doesn't work on their servers. They renamed both the php.ini files (one is also in /admin) and it worked.
I wish I understood exactly why specifically it was causing this issue -

The checkout.php controller checks to see if the product is in stock (yes), the product is allowed to be sold if it's out of stock (yes), and if there are products in the cart. Somehow those conditions were failing and control redirected back to the cart, and it happened randomly without any errors being logged anywhere.

JR

New member

Posts

Joined
Thu Mar 01, 2012 11:26 pm

Post by ogun » Wed Jul 31, 2013 11:38 pm

if renaming the ini file definitely fixed it and you don't have access to the host's ini file, you could use phpinfo() to see what values are clashing with the ones in OpenCart's ini files.

Active Member

Posts

Joined
Tue Aug 14, 2007 6:04 am

Post by luckynhguy » Mon Dec 09, 2013 7:13 pm

I'm also having this problem. Another clue is that it only started happening after I implemented a shared SSL - before that, everything worked great.

About renaming the php.ini files - can you be more specific? Did the file just get renamed (like from php.ini to php2.ini) - with no other consequences? I've put a lot of hours into setting this thing up, and I am a little gunshy when it comes to experimenting with files that look important.

Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Mon Dec 09, 2013 7:09 pm

Post by zuherkanji » Fri Jun 13, 2014 5:26 am

Replace all the files in this folder

It worked for me

\catalog\view\javascript\jquery\

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 09, 2014 9:01 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 43 guests