Post by dirtboy » Sun Jun 30, 2013 5:28 am

i setup a store with 3 url's. when i change the theme for the default store they all change. i set the theme from the second and third store to something different but they will not change and only show the theme for the default store. how do i get the different domains to use different theme? have not had this issue with other multi-store installs.

thanks in advance for any help

“Anyone who stops learning is old, whether at twenty or eighty. Anyone who keeps learning stays young. The greatest thing in life is to keep your mind young.”
- Henry Ford


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 07, 2012 3:04 pm

Post by Cleo » Sun Jun 30, 2013 6:23 am

Did you put the trailing slash "/" at the end of the domain names?

Also did you set the "route" "layout" for each store?

If you did all these then as usual eat cookies with a glass of milk :crazy:

Cleo

Opencart v1.5.4.1 fr/en
Theme: Custom
vqmod-2.6.0


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 09, 2011 5:19 am

Post by dirtboy » Sun Jun 30, 2013 6:37 am

such a simple fix. i didn't have the trailing / at the end. thank you for the quick reply.

“Anyone who stops learning is old, whether at twenty or eighty. Anyone who keeps learning stays young. The greatest thing in life is to keep your mind young.”
- Henry Ford


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 07, 2012 3:04 pm

Post by Cleo » Sun Jun 30, 2013 6:44 am

You're welcome!

I was almost sure it was the problem because 75% of people forget about it!

So you won't have to eat cookies with milk then :crazy:

Cleo

Opencart v1.5.4.1 fr/en
Theme: Custom
vqmod-2.6.0


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 09, 2011 5:19 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest