Post by 12oclocker » Thu Jun 20, 2013 12:06 pm

anyone seeing USPS's production.shippingapis.com down? or having problems?
about 2 hours ago, it switched from returning this.....

<?xml version="1.0"?><IntlRateV2Response><Package ID="1"> blah blah blah...

to returning this....
<frameset rows="100%,*" frameborder="no" border="0" framespacing="0"> <frame src="http://production.shippingapis.com/?fp= ... Fl5x9kvaF7 blah blah blah blah......

Active Member

Posts

Joined
Fri Feb 19, 2010 10:50 am

Post by Sidecutter » Thu Jun 20, 2013 2:32 pm

It's not just you. I'm using 1.4.9, and IO'm suddenly getting the errors pasted below at the top of my page as an error for anything using a domestic USPS address, and I'm getting a complete failure, in the sense of it shows "No Shipping options are available. Please contact us for assistance!" if a foreign address is used.

The FedEx results are coming back correctly. Mfiles have not changed or been altered I'm sure, as I have tried restoring a copy from a couple days ago of the named file, and also have compared the file on the server to the original copy I have stored, and there are zero differences found by the comparison tools.
Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: expected '>' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: Premature end of data in tag frameset line 1 in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349

Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 18, 2011 6:58 am

Post by Sidecutter » Thu Jun 20, 2013 8:47 pm

Any help would be HUGELY appreciated, as I am about to leave for a convention on Sunday and having this down for two weeks is not good at all. Plus, a new issue has cropped up while trying to deal with this one.

The second issue is that, after I disabled the USPS module last night to try and prevent the problem temporarily until fixed, I cannot re-enable the module. I have set the module back to enabled, but neither results or errors are returned. I have then uninstalled and resinstalled the module, but there is still no change and it does not activate.

Here are the log results, which also appear at the top of the site, for a domestic (US) address:
2013-06-20 6:35:20 - PHP Warning: DOMDocument::loadXML() [<a href='domdocument.loadxml'>domdocument.loadxml</a>]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349
2013-06-20 6:35:20 - PHP Warning: DOMDocument::loadXML() [<a href='domdocument.loadxml'>domdocument.loadxml</a>]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349
2013-06-20 6:35:20 - PHP Warning: DOMDocument::loadXML() [<a href='domdocument.loadxml'>domdocument.loadxml</a>]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349
2013-06-20 6:35:20 - PHP Warning: DOMDocument::loadXML() [<a href='domdocument.loadxml'>domdocument.loadxml</a>]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349
2013-06-20 6:35:20 - PHP Warning: DOMDocument::loadXML() [<a href='domdocument.loadxml'>domdocument.loadxml</a>]: expected '>' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349
2013-06-20 6:35:20 - PHP Warning: DOMDocument::loadXML() [<a href='domdocument.loadxml'>domdocument.loadxml</a>]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349
2013-06-20 6:35:20 - PHP Warning: DOMDocument::loadXML() [<a href='domdocument.loadxml'>domdocument.loadxml</a>]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349
2013-06-20 6:35:20 - PHP Warning: DOMDocument::loadXML() [<a href='domdocument.loadxml'>domdocument.loadxml</a>]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349
2013-06-20 6:35:20 - PHP Warning: DOMDocument::loadXML() [<a href='domdocument.loadxml'>domdocument.loadxml</a>]: EntityRef: expecting ';' in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349
2013-06-20 6:35:20 - PHP Warning: DOMDocument::loadXML() [<a href='domdocument.loadxml'>domdocument.loadxml</a>]: Premature end of data in tag frameset line 1 in Entity, line: 1 in /home/captured/www/www/store/catalog/model/shipping/usps.php on line 349





Here are the results from the log if you run an international address for a quote. This also returns the "No shipping options are available, please contact us." error message:
2013-06-20 6:34:31 - USPS DATA SENT: API=RateV4&XML=<RateV4Request USERID="877CAPTU7127"> <Package ID="1"> <Service>ALL</Service> <ZipOrigination>40217</ZipOrigination> <ZipDestination>98031</ZipDestination> <Pounds>2</Pounds> <Ounces>0</Ounces> <Container>VARIABLE</Container> <Size>REGULAR</Size> <Width>14</Width> <Length>18</Length> <Height>14</Height> <Girth>60</Girth> <Machinable>true</Machinable> </Package></RateV4Request>
2013-06-20 6:34:31 - USPS DATA RECV: <frameset rows="100%,*" frameborder="no" border="0" framespacing="0"> <frame src="http://production.shippingapis.com/?fp= ... ><noframes> <body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://production.shippingapis.com/?fp= ... %3E">Click here to proceed</a>. </body></noframes>
2013-06-20 6:35:20 - USPS DATA SENT: API=IntlRateV2&XML=<IntlRateV2Request USERID="877CAPTU7127"> <Package ID="1"> <Pounds>2</Pounds> <Ounces>0</Ounces> <MailType>All</MailType> <GXG> <POBoxFlag>N</POBoxFlag> <GiftFlag>N</GiftFlag> </GXG> <ValueOfContents>68</ValueOfContents> <Country>Canada</Country> <Container>NONRECTANGULAR</Container> <Size>REGULAR</Size> <Width>14</Width> <Length>18</Length> <Height>14</Height> <Girth>60</Girth> <CommercialFlag>N</CommercialFlag> </Package></IntlRateV2Request>
2013-06-20 6:35:20 - USPS DATA RECV: <frameset rows="100%,*" frameborder="no" border="0" framespacing="0"> <frame src="http://production.shippingapis.com/?fp= ... ><noframes> <body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://production.shippingapis.com/?fp= ... %3E">Click here to proceed</a>. </body></noframes>

Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 18, 2011 6:58 am
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 69 guests