Post by kenwin » Fri May 24, 2013 2:36 pm

Hi guys,
I'm developing my site but came across this error on view cart and admin settings page

Using OC 1.5.5.1

Syntax Error:Invalid character........ (attached images)
Image
Image


How do I fix it?
I didn't seem to find anything wrong in database, maybe it's one of the controller,admin, etc. pages in directory

Please help

URGENT

Thanks

Newbie

Posts

Joined
Thu May 23, 2013 10:18 pm

Post by Cleo » Fri May 24, 2013 3:09 pm

Is it similar to this one?

Image


If it is check your header.php that code must be at the bottom if it's similar! If it's not in the header check a few .php files

Cleo

Opencart v1.5.4.1 fr/en
Theme: Custom
vqmod-2.6.0


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 09, 2011 5:19 am

Post by kenwin » Fri May 24, 2013 3:30 pm

No, but it's similar, it's this one appears before header in source code, only appears in admin > settings and cart > view cart

Image

Thanks

Kenwin

Newbie

Posts

Joined
Thu May 23, 2013 10:18 pm

Post by kenwin » Fri May 24, 2013 3:35 pm

Hi cleo,

are these type of errors normally php or database related?

Thanks

Kenwin

Newbie

Posts

Joined
Thu May 23, 2013 10:18 pm

Post by Cleo » Fri May 24, 2013 3:38 pm

Don't want to alarm you because I'm having problem to compare mine with yours because the typing is very small on yours, but like I suggest check your .php files not the source code because if they are similar... my picture is the injection code I had a few months ago!!!

I had that code in almost every php files at the bottom after a blank area because they didn't want to have the code seen!! I hope it's not that but... look very similar :(

Cleo

Opencart v1.5.4.1 fr/en
Theme: Custom
vqmod-2.6.0


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 09, 2011 5:19 am

Post by kenwin » Fri May 24, 2013 4:04 pm

I found the code on my root index page, coz of vqmod, may I ask what am I supposed to I do with it?

Thanks

Kenwin

Newbie

Posts

Joined
Thu May 23, 2013 10:18 pm

Post by Cleo » Fri May 24, 2013 4:19 pm

Index.php?

Did you check all the .php files?

I know it's a pain in ... but I had it in 16 files!!

You have to delete it in every files, upload all your files via ftp on your pc, run a virus scan, run Spybot, and when you are sure all your files are clean delete the ones on your site except config.php and admin/config.php and re-upload your files and protect your admin page with suggestions made on this site (I will post the link later) or get CrawlProtect (which I did)

The one who injected the code on my site came back yesterday and tonight and CrawlProtect is blocking it!

If you can check your cpanel/last visitors check if you have this IP: 188.92.76.167, they are coming from http:// tkdot.com/ and http:// jusanewe.i34u.com

Please do everything or you will have to make a new install if you don't and they will come back!

Good luck

Cleo

Edited to add: I added space in the url to make sure they are not clickable!
Last edited by Cleo on Fri May 24, 2013 4:33 pm, edited 1 time in total.

Opencart v1.5.4.1 fr/en
Theme: Custom
vqmod-2.6.0


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 09, 2011 5:19 am

Post by Cleo » Fri May 24, 2013 4:31 pm

This was suggested to me in the forums:
If you still run in to problems you PC is affected then you must clean
emptytemp;
emptyIEcache;
emptyFFcache;
emptyflash;
emptyjava;
Look in to
appdata\local\microsoft\windows\Temporary Internet Files\Low\Content.IEX\09NILDY2 and
appdata\local\microsoft\windows\Temporary Internet Files\Low\Content.IEX\09NILDY2\desktop.ini
09NILDY2 can by different
IEX = your internet explorer

This is the link for security http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=19&t=26388
and this is the link for CrawlProtect if you want more protection: http://www.crawltrack.net/crawlprotect/

Cleo

Opencart v1.5.4.1 fr/en
Theme: Custom
vqmod-2.6.0


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 09, 2011 5:19 am

Post by kenwin » Fri May 24, 2013 6:36 pm

Thanks lots :)

Newbie

Posts

Joined
Thu May 23, 2013 10:18 pm

Post by Cleo » Fri May 24, 2013 6:44 pm

Your welcome, I received help when it happen to me too!

Did you find the code in other files? And is it really a similar code?

Cleo

Opencart v1.5.4.1 fr/en
Theme: Custom
vqmod-2.6.0


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 09, 2011 5:19 am

Post by WilliamBD » Fri May 24, 2013 7:52 pm

Without any log files to look over I can not tell how this happened.

Change your password for your host login and your ftp password. Delete all the code from every file, yes every file you find it in. Do not store your new passwords on your pc. If this happens again in a few days one of two things are possible - your shared hosting security is weak or there is a fault with your opencart somewhere.

*Disclaimer: I hope I have been as clear as possible and helpful. If you are unsure of anything please ask I will be happy to help - I do frequently watch the posts I have posted in previously.

How to change prices across a whole multi-store, with a baseline price for each product:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 24#p406793


Active Member

Posts

Joined
Fri Feb 08, 2013 9:33 pm

Post by Cleo » Sat May 25, 2013 8:18 am

@WilliamBD

So I was right it's an sql injection?

Regards
Cleo

Opencart v1.5.4.1 fr/en
Theme: Custom
vqmod-2.6.0


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 09, 2011 5:19 am

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 55 guests