Post by Daniel » Tue Jul 21, 2009 4:03 am

it was a silly mistake. I did not change the install script so i thought it was ok.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by JNeuhoff » Tue Jul 21, 2009 4:07 am

I reported it as a bug but I thought I might mention it here, too:

There are among others 3 newly added fields:

product.length
product.width
product.height

I assume these were added for better shipping module support.

However, the admin's product edit page does not yet support these new fields. I am currently porting the Export/Import module to Opencart 1.3.0, and I am happy to support these new fields in there if that's what we want. Before doing so, can you confirm that these 3 new fields are to be officially supported?

MHC Web Design
Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * TrustPilot Reviews * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * Template Switcher PHP/Twig


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by Daniel » Tue Jul 21, 2009 4:12 am

yes they are.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by daydreamer » Tue Jul 21, 2009 9:51 pm

Getting this error after install when I visit main site or admin

Error: Table 'website_cart.cartsetting' doesn't exist
Error No: 1146
SELECT * FROM cartsetting

Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 10, 2009 11:18 pm

Post by Daniel » Tue Jul 21, 2009 9:55 pm

find out what the prefix is by looking in your db manager and changing the config file.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by fastdev » Tue Jul 21, 2009 10:14 pm

nice job :)

do you use any PHP IDE to code OpenCart?

.


New member

Posts

Joined
Tue May 26, 2009 5:25 pm

Post by daydreamer » Tue Jul 21, 2009 10:50 pm

prefix is same as in config file.

Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 10, 2009 11:18 pm

Post by orionweb » Wed Jul 22, 2009 7:15 pm

Is there a better way of updating than having to re-upload the entire site each time? that fck editor seems to take ages to upload!

I could always just leave the fck stuff out of the upload next time though ^_^

Image
Image


New member

Posts

Joined
Sun Jul 19, 2009 10:18 am

Post by lillolollo » Wed Jul 22, 2009 8:24 pm

Daniel you dont have fix italy region/city database issue it's big error

New member

Posts

Joined
Wed May 13, 2009 11:12 am

Post by Daniel » Wed Jul 22, 2009 8:52 pm

what issue is that?

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by semli » Thu Jul 23, 2009 3:52 am

what about feed's for google base
and google checkout

when its going to work

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 25, 2009 9:23 pm

Post by skyer2000 » Thu Jul 23, 2009 5:31 am

I did a full clean install of Open Cart 1.30, the only thing I changed was enabling PayPal Direct in the Payments page, nothing else. When I go to checkout, it shows that its processing, but then does nothing. It doesn't go to another page or anything.

Is that because I'm in test mode? Or what else could it be!? The PayPal API is directly from the PayPal sandbox account I created.

Image

Image

New member

Posts

Joined
Fri Jul 17, 2009 10:27 am

Post by Daniel » Thu Jul 23, 2009 6:39 am

i've test ed this now on IE6, IE7, IE8, Firefox, Safari, Chrome, Opera and can not replicate this bug.

It works fine whenever I do a sandbox test.

What card are you putting through?

What version of OpenCart are you using?

Have you tried testign this on another machine?

Have you checked your error logs to see what is happening?

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by elmo » Thu Jul 23, 2009 12:47 pm

Hi Everyone
Installed OpenCart v1.30, installed fine.
Just one question. Do the current v1.28 & 1.29 templates work o V1.30
as I have uploaded a couple but they don't show in under the Template admin settings

Regards in advance

New member

Posts

Joined
Mon Mar 16, 2009 11:00 am

Post by op_sjo » Thu Jul 23, 2009 2:20 pm

Daniel,

As overwriting my custom 1.2.9 codebase with the 1.3.0 code will kill off my customisations, is it possible for a proper changelog and perhaps patch/diff code so my developer can see what's changed to manually append changes?

This would be particularly useful for any security related fixes moreso than feature enhancements.

Regards

Newbie

Posts

Joined
Thu Jul 02, 2009 6:14 am

Post by daydreamer » Thu Jul 23, 2009 3:42 pm

I have uploaded a new template but it does not show in admin settings ???

Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 10, 2009 11:18 pm

Post by hfmn » Fri Jul 24, 2009 5:59 pm

Possible now to show graduated prices? Daniel?

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 03, 2009 2:54 pm

Post by Daniel » Sun Jul 26, 2009 9:02 am

graduated prices wil be in the next version so will customer groups and prices for each group.

I basicly got rid of the product discount table and specials table and merged them in to one.

now you can choose the price depending on what customer group they belong to, how many of a quantity they buy and start date / end date.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by kdmp » Mon Jul 27, 2009 9:52 am

Hey daydreamer,

Make sure you have created a .png screen shot and saved it in images/templates. That will get your template to show in the admin section.

Kevin Davidson
Purolator Shipping Module
Canpar Shipping Module
VQMod - Paypal Transaction ID to Payment Details


Active Member

Posts

Joined
Thu Jun 04, 2009 10:40 am
Location - Ontario, Canada

Post by daydreamer » Mon Jul 27, 2009 10:49 pm

Thanks but its not the template preview thats not showing, It is that you can not change the template in the drop down as it only shows default, even though I have uploaded a new template called MAIN.

Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 10, 2009 11:18 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests