Post by Daniel » Mon Mar 16, 2009 6:22 am

I have release v1.1.9. I plan to release a changelog later.

Changes
Faster Image uploading by removing the dialog box.
Coupon system has been fixed and added some more options.
Order Totals have changed and added low order fee.
Admin form have changed to a different format.

Bug Fixes
There are quite a few bugs fixes.

Upgrading
I'm going to add some instructions later once I have done the changelog.

User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by starchy » Mon Mar 16, 2009 7:09 am

Whewhoo! Thanks :D

New member

Posts

Joined
Wed Feb 18, 2009 5:02 pm

Post by mediamagnate » Mon Mar 16, 2009 7:42 am

ImageWell done, Daniel. Looking forward to this release.

Peter Russell
Marketing & Communications
OpenCart.com, Co-founder Joomla!


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 04, 2009 9:11 pm
Location - United Kingdom

Post by Nahuel » Mon Mar 16, 2009 9:10 am

Excellent! Thanks Daniel

Will the mods that some users made for 1.1.8 still works on this version?

New member

Posts

Joined
Fri Mar 13, 2009 9:35 am

Post by Daniel » Mon Mar 16, 2009 7:48 pm

Can everyone redownload the latest version!

I have fixed the install bug.

User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by SparxGroup » Tue Mar 17, 2009 5:08 am

Yay, :) Awesome thanks.

How far are we off for the payment modules to be working on the front end! Excuse me being impatient! Its going to be aweeeeesomeeee when PayMate is working. :) O0

New member

Posts

Joined
Tue Feb 10, 2009 11:53 am

Post by DavideSheeley » Tue Mar 17, 2009 6:32 am

awesome did this fix the TPL bug and the admin product bug?

Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 16, 2009 2:28 pm

Post by Daniel » Tue Mar 17, 2009 8:25 am

Yes!

Re-download if your version has this bug.

User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by TheChosenOne » Wed Mar 18, 2009 7:51 am

What happened to the "IMAGES" option in the admins Catalog tab ???

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 18, 2009 7:46 am

Post by Daniel » Wed Mar 18, 2009 8:38 am

Its been replaced with a quick upload browser button. I found it cumbersome to upload images and store them in one table.

User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by TheChosenOne » Wed Mar 18, 2009 10:38 am

It was a good feature if you wanted to delete and edit existing images but i guess you can do that through FTP.

Also I believe there is an error that occurs when trying to insert a new category, product and manufacturer.

The error that I was getting when trying to insert new product was:
Notice: Undefined variable: product_info in ...public_html/oc7/admin/controller/catalog/product.php on line 469

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at
.../public_html/oc7/admin/controller/catalog/product.php:469) in
.../public_html/oc7/system/library/response.php on line 65
I'm not sure if anyone else was getting these errors, however I got rid of those errors by modifying category.php, manufacturer.php and product.php in "upload\admin\controller\catalog".

For catagory.php (line 202)
changed

Code: Select all

$this->data['image'] = $category_info['image']
to

Code: Select all

$this->data['image'] = @$category_info['image']
For manufacturer.php (line 321)
changed

Code: Select all

$this->data['image'] = $manufacturer_info['image'];
to

Code: Select all

$this->data['image'] = @$manufacturer_info['image'];
For product.php (line 469)
changed

Code: Select all

$this->data['image'] = $product_info['image'];
to

Code: Select all

$this->data['image'] = @$product_info['image'];

Im not sure if what I did was correct (as i just started with php), however it seems to be working properly now.

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 18, 2009 7:46 am

Post by Daniel » Wed Mar 18, 2009 11:03 am

i'll release an update tomorrow

User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by TheChosenOne » Wed Mar 18, 2009 11:33 am

Also its having problems accepting gif and png images as i get the error "ivalid image type!"

I've worked out how to get it to accept gif images (modifying images.php in ..upload/admin/controller/catalog line 39), however I cant yet work out how to get png images accepted. If you could also fix that problem, it would be great.

Thanks

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 18, 2009 7:46 am

Post by foxyred » Mon Mar 23, 2009 8:15 pm

Hi daniel, seems like the coupon system is not working properly. Customer is able to reuse the same coupon code even it already configured to use for only once and only for 1 customer.
I have checked on the database side, seems like there is no data being inserted into the coupon_redeem table. My coupon_redeem table are still empty after I tried several orders to test it out, all the orders are reached at the Success order page.
From front-end, there is no any error message occured, everything runs just fine.

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 22, 2009 10:14 pm

Post by Daniel » Mon Mar 23, 2009 10:10 pm

how are you testing?

Are you using COD?

Do you have a link to your site?

User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm
Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests