Post by paulsvang » Thu Mar 11, 2010 7:03 am

Daniel wrote:
paulsvang wrote:It works great so far but I have a quick note. It seems when I change the template to anotherone in the store manager, it works great. However, when I go back into the store manager, the drop down for the template always defaults to the same one. Would it be better if it showed the template that is currently being used? Makes more sense to me.

Just a thought.

its a bug. will be fixed in the next version.

Great! Tx.

Opencart User


Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 07, 2009 5:31 am


Post by Daniel » Thu Mar 11, 2010 7:14 am

ok cool. i will get it fixed.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by fatpora01 » Thu Mar 11, 2010 4:18 pm

hi there
with 1.4.2 have you fixed the mail bug. In 1.4.1 cannot send images via email has this been fixed in 1.4.2?

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 11, 2010 4:08 pm

Post by fatpora01 » Thu Mar 11, 2010 4:57 pm

Daniel wrote:
luiseduardo wrote:Does this new version fix the image manager issue? It still do not work properly

Thanks
which problem?
the image sending issue via mail in the admin

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 11, 2010 4:08 pm

Post by tintedpixel » Thu Mar 11, 2010 10:24 pm

Qphoria wrote:Multistore is a major feature that has already shown lots of confusion and possible issues with showing products. So until it is all tested out with test shops, only then should you worry about upgrading your live stores.
What a shame OC went this route... things are starting to get messy and convoluted. KISS.

http://www.tintedpixel.com
Web Centric Creative


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Sep 25, 2009 11:56 pm
Location - Denver, Colorado

Post by kr1s » Thu Mar 11, 2010 10:26 pm

Can anyone tell me can we actually use openCart 1.4.2 in a live enviroment?

Is it just buggy or are there security issues?

Thanks

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 10, 2010 3:52 am

Post by Qphoria » Thu Mar 11, 2010 10:40 pm

There aren't any known security issues. And aside from the few bugs in the last few posts, it may be pretty stable. But I was under the impression that Daniel was trying to get rid of the last few major bugs so he could focus on the main site. I consider the / vs \\ thing major because I know it will cause lots of people to post the same question over the next few weeks. So assuming that is the only major fix to make, then feel free to use it.

Daniel has mentioned that he was planning on making a release tomorrow so that might be the final 1.4.x for a while. So try to find as many bugs as you can to get them fixed now.

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Daniel » Fri Mar 12, 2010 12:40 am

I changed how the weight and mesurment tables work. the old data would just though up an error.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by paulsvang » Fri Mar 12, 2010 1:26 am

Daniel,

Will there be a release this week with the fix?

Opencart User


Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 07, 2009 5:31 am


Post by Daniel » Fri Mar 12, 2010 2:02 am

i'm trying to fix it now.

solution one would be to remvoe the www. or solution 2 would be to find a regular expression that would would tell if host name is a sub domain or not.

actually another solution is to put a simple redirect in your .htaccess.

SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off

Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.opencart\.com [NC]
RewriteRule ^(.*) http://www.opencart.com/$1 [R=301,L]

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Qphoria » Fri Mar 12, 2010 2:21 am

IPN returns that use POST to a 301 redirect will drop the POST data

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by 12oclocker » Fri Mar 12, 2010 7:54 am

Daniel,
does the new 1.4.2 have a feature which allows you to have products which only a specific user group can see? that would really come in handy! just wondered if anyone has suggested it.
in the "OpenCart v1.x " forum, it would be great to have a "feature ideas" section, where users can post feature ideas and expand on them.

Active Member

Posts

Joined
Fri Feb 19, 2010 10:50 am

Post by paulsvang » Fri Mar 12, 2010 12:21 pm

Anyone getting problems with uploading images? I've added in my first product and it went okay. Then when I tried to add int he second product, i'm having issues uploading the image. It keeps on saying "Waring. Pick a File" even though I've tried to select the file and it seems like it tried to upload the file.

Opencart User


Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 07, 2009 5:31 am


Post by i2Paq » Sat Mar 13, 2010 4:36 am

As 1.4.2 has been replaced by 1.4.3 I think this topic can be closed.

Please continu in the release topic of OpenCart 1.4.3 here: OpenCart 1.4.3.

Any issues with 1.4.3 can be reported here: Post OpenCart 1.4.3 Bugs Here!

The discussion on SSL has been moved here: OpenCart 1.4.x and SSL.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests