Post by psjrules » Mon May 06, 2019 10:39 pm

PLEASE HELP!
When customer clicks on products either to view information or add to cart, it simply returns back to the home page. I did upgrade to version 3 hoping this will correct any error but the problem persisted.
We are losing revenue as customers are not able to make purchases.
It is driving me nuts. please help!

Steps to reproduce error
1. Goto https://dartproclippers.com/store/
2. Click on the first product to view information = It navigates back to home page
3. Click on add to cart = It navigates back to home page

All all the products behave this way except those that require customer to select an option such as colour or design
What is wrong?

kind regards,
Psj

Newbie

Posts

Joined
Fri Jan 11, 2019 6:57 pm

Post by straightlight » Mon May 06, 2019 10:56 pm

No OC version posted
Using custom theme

So far, it seem like an SSL configuration link issue. Ensure your .htaccess, your config.php and admin/config.php files (HTTP_SERVER and HTTPS_SERVER) are properly configured.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com contractor officials representative


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by psjrules » Mon May 06, 2019 11:03 pm

Thanks for your prompt reply. I figured out why it was failing.
In the product setup i have added an SEO URL value - On removing this value.... all the links started working as expected again.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jan 11, 2019 6:57 pm
Who is online

Users browsing this forum: John7778 and 3 guests