Post by MastorLda » Fri Jan 26, 2018 2:23 am

Hello

I've just installed opencart and the admin login page keeps redirecting me to itself. Even if the username is wrong. I've tried changing the directory of the admin panel adding and removing www, http and all their permutations to no avail. Any ideas?

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 25, 2018 2:24 am

Post by straightlight » Sat Jan 27, 2018 7:18 am

Check your webserver's access logs whenever you try to login into the OC admin.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by lovenatural » Tue Jan 30, 2018 4:46 am

was doing same thing to me, i ended up creating another admin inside database then re-saving it in admin panel

New member

Posts

Joined
Sat Aug 08, 2015 12:04 am

Post by ClosedCart » Tue Jan 30, 2018 10:20 pm

lovenatural wrote:
Tue Jan 30, 2018 4:46 am
was doing same thing to me, i ended up creating another admin inside database then re-saving it in admin panel
hey can you explain more please? I am having the same problem.... what exactly did you do

New member

Posts

Joined
Tue Jun 02, 2015 9:11 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests