Post by eisteddfod_37 » Fri Dec 24, 2021 10:17 pm

Good Afternoon,

I'll start by saying I'm not expect on OC, or web development as a whole, but I'm trying my best. We had a OC installation theme'd up for us by a developer using Twig, about a year ago for a new project. We recently moved the installation from one server to another. Download/Upload and database dump. Different temporary domain however we're just typing to get it to function correctly before we transfer the domain.

The site seems to be functioning ok apart from 3 really annoying problems which I'll list below. If someone could please point me the direction of why these bit have stopping working from nowhere that would be fantastic. I've spend 3 days trying to work it out and I'm struggling.

1. The mini cart in the menu bar won't function anymore. Click on the basket and it give the # and throws you back to the homepage, if you're not on that page.

2. In the category pages, "View Item" the wording seem to be missing. Again really strange as it functioned ok on the previous server/domain.

3. If you hit a page not found, instead of getting the usual "The page you requested cannot be found!". We seem to be getting a weird variation of the home page.

I appreciate these are probably all ID10T issues, but I hope someone can please help me. Could it be a file which is linked incorrectly?

Info:

Original Domain: http://www.had-it.co.uk/2020
New domain: https://intelligent-tereshkova.92-205-1 ... age/store/

Version 3.0.3.2

Many thanks for any help in advance.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2018 12:07 am

Post by mikeinterserv » Fri Dec 24, 2021 10:36 pm

Well it could be anything.

php version
config files
https - https issue
www - non www

Check all these first.

Active Member

Posts

Joined
Thu May 28, 2020 6:55 am
Location - Wales

User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm
Location - România

Post by hpwebdesign » Mon Dec 27, 2021 8:16 am

1. show-cart id is missing on the new website so it can't show the cart when clicked
2. file translation missing you can check in catalog->language->en-gb->product->category
3. This is problem in .htaccess in server

HP Web Design
http://hpwebdesign.io
Opencart Extension Development | OpenCart Professional Services | OpenCart Tutorials


User avatar
New member

Posts

Joined
Wed Aug 15, 2018 6:58 am
Location - Yogyakarta

Post by eisteddfod_37 » Sun Jan 16, 2022 11:23 pm

Many thanks for your responses above.

It looks like some files may have corrupted on the copy, as after copying the full site again and reinstall vqmanager all started functioning as expected.

Many thanks for your assistance and my apologies for the delay in replying.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2018 12:07 am

Post by JNeuhoff » Mon Jan 17, 2022 12:32 am

Your link at https://intelligent-tereshkova.92-205-1 ... age/store/ is not an OpenCart store, and results in a 404 Page Not Found error anyway.

If you really want help, you need to provide some proper details!

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by eisteddfod_37 » Mon Jan 17, 2022 5:05 pm

JNeuhoff wrote:
Mon Jan 17, 2022 12:32 am
Your link at https://intelligent-tereshkova.92-205-1 ... age/store/ is not an OpenCart store, and results in a 404 Page Not Found error anyway.

If you really want help, you need to provide some proper details!
Thanks for your response, to a post thanking people for their assistance and me saying that the problem has been resolved.

But yes you are correct, that link above doesn't work, as between then and now we've moved the OC installation to another directory.

if you really interested it's now https://intelligent-tereshkova.92-205-1 ... page/shop/

Thanks

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2018 12:07 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests