Post by msklut » Thu Feb 06, 2020 4:34 am

We just installed and setup the Square extension v3.1.9 from iSenseLabs (https://isenselabs.com/products/view/sq ... ntegration) on our website. We got through all the steps of the setup just fine and the catalog items are syncing to Square... However, on our checkout page we are unable to get Square to show. Our CRON summary reported the following error message:

Refresh of access token:
Access token updated successfully!

Sync between Square and OpenCart:
Sync failed. Errors:
ATTEMPT #1 ========== Too many objects (2323, max 1000) in a single batch in BatchUpsertCatalogObjects request. Field: objects ATTEMPT #2 ========== Too many objects (2323, max 1000) in a single batch in BatchUpsertCatalogObjects request. Field: objects ATTEMPT #3 ========== Too many objects (2323, max 1000) in a single batch in BatchUpsertCatalogObjects request. Field: objects

Any ideas?

Thank you,
Mason
Last edited by msklut on Thu Feb 13, 2020 1:47 am, edited 1 time in total.

New member

Posts

Joined
Tue Nov 19, 2019 11:43 pm

Post by IP_CAM » Thu Feb 06, 2020 6:14 am

Better ask Isenselabs directly about that, they know their Extensions best ...

I don't use the Forum Mailer, to reach me, contact: jti@jacob.ch
-
Demoversions:
OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 http://www.bigmax.ch/
OpenCart V-PRO v.1.5.6.5 http://www.ebikes.li/shop/
-
1'700+ FREE OC Extensions - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
-
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by msklut » Wed Feb 12, 2020 3:43 am

I've been in touch with iSense Labs... They have looked into this, but unfortunately it's in Square's hands now. It's been tough to nail down an actual customer service rep at Square who can help....

New member

Posts

Joined
Tue Nov 19, 2019 11:43 pm

Post by msklut » Thu Feb 13, 2020 1:49 am

Solution:

Needed to comment out the following code located in /admin/language/en-gb/extension/payment/squareup.php:
if($_SERVER['REMOTE_ADDR']=='84.21.205.137'){
$flag = ModelExtensionPaymentSquareup::CRON_ENDED_FLAG_ERROR;
$this->model_extension_payment_squareup->setEndCronFlags($flag);
}

Then, in the admin panel, once I made sure Shipping, Sub-Total, Taxes and Total were enabled un the Order Totals extension, everything worked!

New member

Posts

Joined
Tue Nov 19, 2019 11:43 pm

Post by letxobnav » Thu Feb 13, 2020 2:07 am

you put code in your language files along with hardcoded ip addresses?
Kinky.

Crystal Light Centrum Taiwan
Extensions: MailQueue | SUKHR | VBoces

“Data security is paramount at [...], and we are committed to protecting the privacy of anyone who is associated with our [...]. We’ve made a lot of improvements and will continue to make them.”
When you know your life savings are gone.


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 18, 2017 4:35 pm
Location - Taiwan

Post by msklut » Thu Feb 13, 2020 2:31 am

Nope. That file had the IP hard coded in it... No idea why.

New member

Posts

Joined
Tue Nov 19, 2019 11:43 pm

Post by msklut » Thu Feb 13, 2020 12:39 pm

I just heard back from iSenseLabs. They inserted that code to help debug why it wasn't working...

New member

Posts

Joined
Tue Nov 19, 2019 11:43 pm

Post by msklut » Fri Feb 14, 2020 6:50 am

Just an update... there's still an issue syncing between OpenCart and Square. The Square catalog is not reflecting a 1:1 match to our OpenCart library... Still waiting on an answer to this.

New member

Posts

Joined
Tue Nov 19, 2019 11:43 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests