Post by straightlight » Thu Jun 09, 2016 12:17 am

Many of users has reported issues with the currency error messages with Opencart v2.2.0.0 release.

Attached should be the entire VQMod fix to resolved these issues.

Note: Ensure to use the latest version of VQMod.

Attachments

Currency Model Fix

Last edited by straightlight on Thu Jun 09, 2016 5:21 am, edited 1 time in total.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by i2Paq » Thu Jun 09, 2016 1:19 am

Is there a clean code so I know what to fix and where?

I rather fix the core files instead on having another .xml.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by straightlight » Thu Jun 09, 2016 1:26 am

i2Paq wrote:Is there a clean code so I know what to fix and where?

I rather fix the core files instead on having another .xml.
I couldn't agree more on that, Unfortunately, since Opencart does not have any flexible override system implemented into the core, people would rather just use extension files as countless supporters would also recommend on the forum more than most of the time and on a regular basis.

Of course, if you want to look for clean codes, each search lines into the XML file are the lines you might want to look for due to the great copied and pasted lines between the controller and model files; done by the OC developers. Feel free to use this file, it's why it's there.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by straightlight » Thu Jun 09, 2016 5:22 am

Attachment has been edited with a more conformed XML file from VQMod compared to the last one.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by ebuild » Thu Jun 09, 2016 6:11 pm

straightlight wrote:Attachment has been edited with a more conformed XML file from VQMod compared to the last one.
Should we use the attachment from the 8th as there was no attachment in your last post?

Thanks.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jun 08, 2016 12:58 am

Post by straightlight » Thu Jun 09, 2016 9:13 pm

This attachment is the official one for v2.2.0.0 release.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by zacshop » Sat Jul 09, 2016 3:54 pm

Please put instructions, what to do with this attachment?

Newbie

Posts

Joined
Sat Jul 09, 2016 2:25 pm

Post by bonkopencart » Wed May 03, 2017 2:41 pm

this post may give any help
viewtopic.php?p=673056#p673056

New member

Posts

Joined
Fri Mar 24, 2017 1:53 pm

Post by samaraki » Fri Jun 07, 2019 5:01 pm

This error is happening on 3.0.3.2 - how come this problem has not bee fixed in the core files for a much newer version of Opencart.
Will this XML still work for 3.0.3.2?

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 26, 2013 2:36 pm

Post by straightlight » Mon Jun 10, 2019 3:19 am

samaraki wrote:
Fri Jun 07, 2019 5:01 pm
This error is happening on 3.0.3.2 - how come this problem has not bee fixed in the core files for a much newer version of Opencart.
Will this XML still work for 3.0.3.2?
The solution has also been given on the previous post above yours to try to the patch directly. This should definitely work.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by nanoconsultancy » Wed Jun 12, 2019 7:27 pm

I have exact the same problem on a OC3.0.3.1 installation. I have installed a plugin for myPOS checkout which has a test and live link, the test link works but when I try the live link it gives me the exact same results as the topic starter. I have tried refreshing etc. and also the xml file which does not seem to do anything on my website (log files skips everything).

Any help would be appreciated.

Thanks.


Posts

Joined
Wed Jun 12, 2019 7:23 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests