Post by lukehackettpt » Wed Apr 27, 2016 2:23 pm

Hey guys

When I am logged into the admin panel in opencart, I want to view the customers page, but when I select it it just goes white? no error messages or anything?

Can you please help? It's opencart 2.2

Thanks

Luke

Newbie

Posts

Joined
Wed Apr 27, 2016 2:22 pm

Post by zelic » Sat Jun 18, 2016 7:50 pm

Hello guys (:

as the post above i have the same issue... please help us .. it's urgent at least for me.

Thank you in advance.

Regards, Zelic

Newbie

Posts

Joined
Sat Jun 18, 2016 7:48 pm

Post by i2Paq » Sun Jun 19, 2016 6:26 pm

Chekc the OpenCart 2.2 BUG topic, the fix is in there.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by ojars26 » Mon Jun 20, 2016 1:34 am

This should fix!

Attachments

fix Admin Customer/Customer


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed May 25, 2016 5:04 am

Post by i2Paq » Mon Jun 20, 2016 5:44 pm

ojars26 wrote:This should fix!
Why use a ocmod if you only have to edit 2 files?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by straightlight » Mon Jun 20, 2016 8:00 pm

i2Paq wrote:
ojars26 wrote:This should fix!
Why use a ocmod if you only have to edit 2 files?
A matter of preferences, I presume. Opencart does provide the extension as part of the core regardless how many files that needs to be edited.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com contractor officials representative


Administrator

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by erhard » Mon Jun 20, 2016 11:15 pm

Hi, I'm new to this forum so please forgive me if my issue is in the wrong board.

When I try to access Customers from the Admin Dashboard, I get this error message:

Parse error: syntax error, unexpected '&&' (T_BOOLEAN_AND), expecting ')' in /xxxx/xxxx/public_html/shop/admin/controller/customer/customer.php on line 1105

Open Cart version is 2.2.0.0

Is it anything I could mend myself?

Thanks,
Erhard

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 20, 2016 10:58 pm

Post by phil-smiler » Thu Jun 23, 2016 4:13 am

i2Paq wrote:
ojars26 wrote:This should fix!
Why use a ocmod if you only have to edit 2 files?

This worked for me and was easy to do

Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 12, 2011 5:17 pm

Post by phil-smiler » Thu Jun 23, 2016 4:16 am

ojars26 wrote:This should fix!
sorry this worked for me and as its only 1 file was easy to add

Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 12, 2011 5:17 pm

Post by bestshop24h » Fri Jul 15, 2016 11:31 pm

the solution is here
https://github.com/opencart/opencart/issues/4030


change \admin\controller\customer\customer.php line 1105

from

Code: Select all

} elseif (($custom_field['type'] == 'text' && 
!empty($custom_field['validation'] && 
$custom_field['location'] == 'address')) 
&& !filter_var($value['custom_field'][$custom_field['custom_field_id']], FILTER_VALIDATE_REGEXP, array('options' => array('regexp' => $custom_field['validation'])))) {

to

Code: Select all

 @waqasjawed @Sufisa @opencarteli
@nikto1
nikto1 commented on 3 Mar
Opencart 2.2.0.0. See title.

Solution:


focus on opensource for online shopping websites
my site:bestshop24h.com


New member

Posts

Joined
Wed Jun 15, 2016 2:46 pm

Post by straightlight » Fri Jul 15, 2016 11:33 pm

bestshop24h wrote:the solution is here
https://github.com/opencart/opencart/issues/4030


change \admin\controller\customer\customer.php line 1105

from

Code: Select all

} elseif (($custom_field['type'] == 'text' && 
!empty($custom_field['validation'] && 
$custom_field['location'] == 'address')) 
&& !filter_var($value['custom_field'][$custom_field['custom_field_id']], FILTER_VALIDATE_REGEXP, array('options' => array('regexp' => $custom_field['validation'])))) {

to

Code: Select all

 @waqasjawed @Sufisa @opencarteli
@nikto1
nikto1 commented on 3 Mar
Opencart 2.2.0.0. See title.

Solution:

I am not sure how this replacement code really fixes the problem here ...

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com contractor officials representative


Administrator

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by vixynn » Sat Jul 16, 2016 6:24 am

Ive done these fixes multiple times and it still doesnt work.

New member

Posts

Joined
Tue Nov 18, 2014 8:59 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests