Post by daniGo » Tue Mar 08, 2016 7:39 pm

donaceli, which language you use?

http://www.gombac.si


Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 4:49 pm
Location - Slovenia

Post by pm-netti » Tue Mar 08, 2016 8:16 pm

adadra wrote:
adadra wrote:Hi All
I have one problem
I write post in V 2.10.1 Bug but seems this topic is locked
this is link : viewtopic.php?f=191&t=152650&start=40#p605829

How can i Solve this problem?

Please help
anyone?
Can you at first check, is your 3 party extensions to checkout page?

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by adadra » Tue Mar 08, 2016 8:26 pm

pm-netti wrote:
adadra wrote:
adadra wrote:Hi All
I have one problem
I write post in V 2.10.1 Bug but seems this topic is locked
this is link : viewtopic.php?f=191&t=152650&start=40#p605829

How can i Solve this problem?

Please help
anyone?
Can you at first check, is your 3 party extensions to checkout page?
No, i don't use 3 party extensions

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 26, 2016 9:23 pm

Post by sculptex » Tue Mar 08, 2016 8:57 pm

adadra wrote:
adadra wrote:Hi All
I have one problem
I write post in V 2.10.1 Bug but seems this topic is locked
this is link : viewtopic.php?f=191&t=152650&start=40#p605829

How can i Solve this problem?

Please help
anyone?
I can't see anyone else reporting similar problems so its probably the way you have done something.

I suspect its something to do with using some extended character set characters. look at the products causing the problems and make sure you only have standard characters in there. does the problem occur with the default products created when you first installed?

ImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Sep 13, 2011 3:07 am
Location - UK

Post by sculptex » Tue Mar 08, 2016 9:02 pm

* UPDATE *
FIRST - INSTALL LATEST OPENCART VQMOD VERSION (2.6.1)
(VQMod script to patch some of the bugs until next release)
Added patch for storefront customer address syntax error (credit: waqasjawed)

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<modification>
	<id>BUGFIXES 2.2.0.0 vQmod</id>
	<code>BUGFIXES_2.2.0.0</code>
	<version>1.01</version>
	<vqmver required="true">2.6.1</vqmver>
	<author>BUGFIXES</author>

	<file name="admin/controller/customer/customer.php">
		<operation info="credit:nikto1">
        <search position="replace"><![CDATA[!empty($custom_field['validation'] &&]]></search>
			<add><![CDATA[!empty($custom_field['validation']) &&]]></add>
		</operation>
		<operation>
        <search position="replace"><![CDATA[$custom_field['location'] == 'address')) &&]]></search>
			<add><![CDATA[$custom_field['location'] == 'address') &&]]></add>
		</operation>
	</file>

	<file name="catalog/controller/account/address.php">
		<operation info="credit:waqasjawed">
        <search position="replace"><![CDATA[&& !empty($custom_field['validation'] && $custom_field['location'] == 'address')) &&]]></search>
			<add><![CDATA[&& !empty($custom_field['validation']) && $custom_field['location'] == 'address') &&]]></add>
		</operation>
	</file>
	
</modification>

ImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Sep 13, 2011 3:07 am
Location - UK

Post by adadra » Tue Mar 08, 2016 9:10 pm

sculptex wrote:
adadra wrote:
adadra wrote:Hi All
I have one problem
I write post in V 2.10.1 Bug but seems this topic is locked
this is link : viewtopic.php?f=191&t=152650&start=40#p605829

How can i Solve this problem?

Please help
anyone?
I can't see anyone else reporting similar problems so its probably the way you have done something.

I suspect its something to do with using some extended character set characters. look at the products causing the problems and make sure you only have standard characters in there. does the problem occur with the default products created when you first installed?
Yes, i have this problem with default products created when first installed too.

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 26, 2016 9:23 pm

Post by RomanD » Thu Mar 10, 2016 1:49 am

config.php ->when I change HTTP_SERVER it has no effect, in version 2.1.0.2 this was working as it should work.

for some reason, my issue was closed by danielkerr without any word

https://github.com/opencart/opencart/issues/4076

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 11, 2014 8:14 pm

Post by Burt65 » Fri Mar 11, 2016 5:39 pm

RomanD wrote:config.php ->when I change HTTP_SERVER it has no effect, in version 2.1.0.2 this was working as it should work.

for some reason, my issue was closed by danielkerr without any word

https://github.com/opencart/opencart/issues/4076
GitHub is not for people to ask for fixes. If you do report a bug, there is a protocol to follow.
GitHub.JPG

GitHub.JPG (91.82 KiB) Viewed 4786 times

To read the full paragraph click HERE and keep scrolling down.

You would have much better result if you could post in General Support by giving as much details as you can and possibly trying to explain what are you trying to do.

Cheers

Over 95% of all computer problems can be traced back to the interface between the keyboard and the chair...


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 18, 2013 3:23 pm
Location - Oz

Post by RomanD » Fri Mar 11, 2016 10:38 pm

So I did what is point 3. in your instructions:

"3. If your bug is related to the OpenCart core code then please create a bug report on GitHub."

and you wrote here "GitHub is not for people to ask for fixes".

So your instructions are contradictory.

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 11, 2014 8:14 pm

Post by Burt65 » Sat Mar 12, 2016 8:12 am

HI RomanD

First of all, they are not my instructions. Every GitHub project has or can have different set of rules.

You were asking why it was close without any word, if I'm correct...
To read the full paragraph click HERE and keep scrolling down.
If you keep reading down to the "important!" paragraph, it answer your question. I just thought, you may have miss that.

I don't make the rules...

Over 95% of all computer problems can be traced back to the interface between the keyboard and the chair...


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 18, 2013 3:23 pm
Location - Oz

Post by hendrachristian » Sat Mar 12, 2016 4:02 pm

Found bug from clean install:

I've reported to GitHub https://github.com/opencart/opencart/issues/4102

Probably someone else can confirm if this happens to you too?

Error Message on Chrome while opening File Manager and Using Extension Installer:

Code: Select all

Mixed Content: The page at 'https://www.primanada.com/admin/index.php?route=setting/setting&token=Glk0Da9ADfGraSIZPHkFr81l7plOYzMS' was loaded over HTTPS, but requested an insecure XMLHttpRequest endpoint 'http://www.primanada.com/admin/index.php?route=common/filemanager&to…GraSIZPHkFr81l7plOYzMS&directory=demo&target=input-image&thumb=thumb-image'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
My site https://www.primanada.com is now reverted to use 2.1.0.2 for the time being.

Steps to reproduce:
1. Install OC 2.2.0.0 from empty folder, empty database (clean install)
File Manager
2. Go to Admin > System > Settings
3. Open File Manager to change one of the Image
4. Click on "demo" folder
5. Fails w/ above error message

Extension Installer
2. Go to Extensions > Extension Installer
3. Upload an OCMod
4. Fails w/ similar to above error message

I can't believe such a basic error bypass testing for OC 2.2.0.0.

PS: both config.php and admin/config.php have following values:

Code: Select all

define('HTTP_SERVER', 'https://www.primanada.com/');
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.primanada.com/');
define('HTTP_CATALOG', 'https://www.primanada.com/');
define('HTTPS_CATALOG', 'https://www.primanada.com/');
and Admin > System > Settings > Server > Use SSL set to "Yes"

Another bug/inconsistencies I found (I haven't reported to GitHub yet):
admin/controller/openbay/fba.php
admin/controller/payment/pp_express.php
the third arguments in $this->url->link() in those files still uses 'SSL' instead of "true".

------------------------------------
Hendra
https://www.primanada.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Mar 23, 2015 4:34 pm
Location - Jakarta, Indonesia

Post by labeshops » Sun Mar 13, 2016 8:49 pm

Themes uploaded via ftp to the theme folder are not appearing in the theme list in settings so you can select it nor in the theme list under extension. Not sure if this is a bug or the way 2.2 is supposed to work now and there is a new way to add themes I'm unaware of? The documentation shows nothing about themes.

Running Opencart v2.2 with multi-stores from http://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by gob33 » Fri Mar 18, 2016 6:02 pm

Pagination is broken on first page.
Another issue closed too rapidly.

All my extensions


Active Member

Posts

Joined
Wed Feb 10, 2010 8:43 am
Location - France

Post by quma » Sun Mar 27, 2016 8:04 pm

I get this message after I go to "Gift Certificates" and add a Gift in my cart.

Code: Select all

Warning: Missing argument 2 for Cart\Currency::format(), called in .../opencart-2.0/catalog/controller/account/voucher.php on line 16 and defined in .../opencart-2.0/system/library/cart/currency.php on line 24
Notice: Undefined variable: currency in .../opencart-2.0/system/library/cart/currency.php on line 25
Notice: Undefined index: in .../opencart-2.0/system/library/cart/currency.php on line 25
Notice: Undefined variable: currency in .../opencart-2.0/system/library/cart/currency.php on line 26
Notice: Undefined index: in .../opencart-2.0/system/library/cart/currency.php on line 26
Notice: Undefined variable: currency in .../opencart-2.0/system/library/cart/currency.php on line 27
Notice: Undefined index: in .../opencart-2.0/system/library/cart/currency.php on line 27
Notice: Undefined variable: currency in .../opencart-2.0/system/library/cart/currency.php on line 30
Notice: Undefined index: in .../opencart-2.0/system/library/cart/currency.php on line 30
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at .../opencart-2.0/catalog/controller/startup/error.php:34) in .../opencart-2.0/system/library/response.php on line 12
Its a fresh OC 2.2.0.0 installation the only extensions are VQMOD v2.6.1 and the Vqmod Manager ... no extra vqmods are used.

Newbie

Posts

Joined
Sun Dec 08, 2013 10:17 am

Post by pm-netti » Thu Mar 31, 2016 12:31 am

quma wrote:

Code: Select all

Warning: Missing argument 2 for Cart\Currency::format(), called in .../opencart-2.0/catalog/controller/account/voucher.php on line 16 and defined in .../opencart-
Your script in file account/voucher.php is no correct. This ok example:

Code: Select all

$this->currency->format('amount', $this->session->data['currency'])
voucher.php line 16, script incorrect:
'description' => sprintf($this->language->get('text_for'), $this->currency->format($this->currency->convert($this->request->post['amount'], $this->session->data['currency'], $this->config->get('config_currency'))), $this->request->post['to_name']),

You can try change line 16 this way:

Code: Select all

'description'      => sprintf($this->language->get('text_for'), $this->currency->format($this->currency->convert($this->request->post['amount', $this->session->data['currency'], $this->config->get('config_currency')), $this->session->data['currency']), $this->request->post['to_name']),
I is not checked, how is work that method currency->convert.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Neiroc » Tue Apr 05, 2016 1:34 am

hi,

i think there is multi-language issue in Admin:
just installed OC 2.2.0.0 (Server Debian 8 + MariaDB + PHP5-fpm) without errors;
with one language everything working normally;

if i add second language: i cant add or save categories, products or information pages in Admin (browser just freeze on saving);
if i switch languages: add second language and delete English - again everything is working;
i dont think it is language problem because i used copy of original english language;

in admin both languages content is the same (like products name and description);
tryed to update 2.2.0.0 > Version 2.2.0.1b - still same problem;

anyone knows how to fix it?

Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 20, 2012 3:23 am

Post by pm-netti » Sat Apr 09, 2016 2:05 am

Bugs fix ocmod file to version 2.2.0.0:

https://github.com/pekka2/OpenCart-Migr ... .ocmod.xml

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by Qphoria » Thu Apr 21, 2016 4:19 am

labeshops wrote:Themes uploaded via ftp to the theme folder are not appearing in the theme list in settings so you can select it nor in the theme list under extension. Not sure if this is a bug or the way 2.2 is supposed to work now and there is a new way to add themes I'm unaware of? The documentation shows nothing about themes.
yea the new system is a bit weird.. you have to go under Extension->Themes now and edit the store.. then choose the theme there. It is a little annoying though because it looks like you "Should" be able to configure different image settings for each theme, but there are no settings for multiple themes. You just choose the theme there. So without the option to create multiple theme setups on the themes page, there is really no point in having the selector in the system settings page.

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by JNeuhoff » Thu Apr 21, 2016 4:26 pm

RomanD wrote:config.php ->when I change HTTP_SERVER it has no effect, in version 2.1.0.2 this was working as it should work.

for some reason, my issue was closed by danielkerr without any word

https://github.com/opencart/opencart/issues/4076
Daniel closed it rightly so, because your issue description is so vague, it doesn't say what you are trying to accomplish, where exactly there is a bug, or how exactly to reproduce it.

MHC Web Design
Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * TrustPilot Reviews * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * Template Switcher PHP/Twig


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by muzzafar » Mon May 02, 2016 1:51 am

Installed fresh Opencart 2.2.0.0 in a clean folder
At the backend - Customers menu on the left, there is a sub-menu also Customers.
Clicking the sub "Customers" caused page turn into white blank page.

Newbie

Posts

Joined
Mon May 02, 2016 1:35 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests