Post by Ozfarmer » Thu Jan 14, 2016 10:55 am

Not sure if this is a bug as I can find no reference to it on OC or Github. We have just upgraded to Version 2.1.0.1. The store credit comes off the customers payment no problem but it still remains in their transaction account, so they could keep using it forever. Is this a reported issue?

Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 17, 2011 7:08 pm
Location - Australia

Post by Ozfarmer » Wed Jan 20, 2016 6:05 am

Sorry to bump?

Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 17, 2011 7:08 pm
Location - Australia

Post by Qphoria » Wed Jan 20, 2016 12:46 pm

Store credits only remove if the order status changes to a "Completed" state. A completed state is any state checked within the "Completed Status" section of the main system settings.

Note that there is a bug (at least in 2.0 if I remember correctly) where if you change the status from the admin to a completed state, it doesn't properly update the order for the store credit. So it will only work if the order is set to a completed state initially during the order processing. It might also work for Processing status too. But if the order goes to Pending then it won't ever update. Not sure if this was fixed in 2.1

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by Ozfarmer » Thu Jan 21, 2016 12:59 pm

Hi Q thanks for the reply, we have just tried a test order using the $10 credit and changed the order to completed but the credit still remains in transactions.

Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 17, 2011 7:08 pm
Location - Australia

Post by Ozfarmer » Thu Sep 10, 2020 4:27 pm

4.5 years later and using 3.0.3.2 issue still remains.

Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 17, 2011 7:08 pm
Location - Australia
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests