Post by agedinoak » Fri Apr 24, 2015 9:56 pm

Hi there.

I am using OC 2.0.1.1.

I was trying to change the status of a customer order in order history to shipped or processed.

However when I hit the add history button an error window pops up stating Syntax Error Unexpected End of Input.

Any ideas why this may be happening and how to resolve the issues?

Many thanks in advance,

Al.

New member

Posts

Joined
Wed Jan 22, 2014 12:09 am

Post by chilledworld » Sat Apr 25, 2015 4:43 pm

I have the same problem I cannot update the order status.
I get this error message SyntaxError: JSON.parse: unexpected end of data at line 1 column 1 of the JSON data OK

I have tried changing the API without success.
Maintenance mode is off.

I changed the HTTPS to HTTP in admin/config.php and config.php
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.mysite.com/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'http://www.mysite.com/');
This worked. I changed the status on 7 orders but now it is not working again.

Any other ideas?
I have used OC since 1.4 and it has been amazing but this has got me stumped.

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 31, 2011 4:29 am

Post by agedinoak » Sat Apr 25, 2015 5:21 pm

I have in my config file

// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://www.xxxxxxx.co.uk/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.xxxxxxxx.co.uk/');

I dont see any ref to

define('HTTPS_CATALOG', 'http://www.xxxxxx.com/');

Is that normal? Or part of the problem?

Cheers.

Al.

New member

Posts

Joined
Wed Jan 22, 2014 12:09 am

Post by chilledworld » Sat Apr 25, 2015 6:22 pm

change in admin/config.php

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 31, 2011 4:29 am

Post by agedinoak » Sat Apr 25, 2015 7:27 pm

Thanks in my admin config file I have the same

// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://www.xxxxxxx.co.uk/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.xxxxxxxx.co.uk/');

I dont see any ref to

define('HTTPS_CATALOG', 'http://www.xxxxxx.com/');

Problem?

Cheers.

Al.

New member

Posts

Joined
Wed Jan 22, 2014 12:09 am

Post by ei.pratik.vegad » Tue Jun 30, 2015 8:10 pm

Go to Admin/config.php

find

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://localhost/test/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'https://localhost/test/');

find above code and remove "s" from https:// its working for me.

let me know in case of any query. :joker:


Posts

Joined
Tue Jun 30, 2015 8:02 pm

Post by agedinoak » Thu Jul 02, 2015 5:23 pm

Hey thanks for that

I already have this in my code

// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://www.mysite.co.uk/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'http://www.mysite.co.uk/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.mysite.co.uk/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'http://www.mysite.co.uk/');

I think the issue is that my host doesn't allow php curl. Aggravating that open cart has changed t something that doesn't work on all servers.

This now means I have to move my whole site to a new server when I have had a good long standing relationship with the old one.

Ridiculous

Cheers, Al.

New member

Posts

Joined
Wed Jan 22, 2014 12:09 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests