Post by OSWorX » Thu Mar 19, 2015 10:49 pm

bleekk wrote:No I do not think that this is for fun.
But the Shop was not developed on the productive server but localy and was transported to the productive server.

Unfortunately the server settings were not same.
You mentioned that nowhere before!

Forum Rules [en]: viewtopic.php?f=176&t=200480
Forumregeln [de]: viewtopic.php?f=37&t=114208
Commercial Request: viewforum.php?f=88

Image Image Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by bleekk » Thu Mar 19, 2015 11:24 pm

Sorry you are right, I didn't mention it

New member

Posts

Joined
Thu Jan 24, 2008 6:55 am

Post by rlasmar » Fri Mar 20, 2015 4:15 am

This is not the problem.

I tested php 5.4 and 5.5.
magic_quotes_gpc = Off;

the problem remains

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 26, 2012 10:15 pm

Post by andi@opencart » Fri Mar 20, 2015 1:32 pm

I can edit orders now but I have an issue I guess that it is a bug – the navigate tabs in “edit order” eg. “Products”, “payment details”, “shipping details” “totals”, have no links that I can’t click on, only I can navigate by “continue” and “back” button. Anyone can help?
Thanks,

Newbie

Posts

Joined
Sun Aug 10, 2014 8:54 am

Post by gdb » Fri Mar 20, 2015 8:05 pm

So my bug was closed.. https://github.com/opencart/opencart/issues/2775
Sad that when you want to help a open sources project you get stonewalled..

I'm running PHP 5.4.33 and magic_quotes_gpc = Off;
Still not working..

gdb
Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 15, 2015 11:29 pm

Post by gdb » Sun Mar 22, 2015 11:30 am

been reading some of the responses from devs and it looks like there is a big PR issue with OC..

Not sure how they think being rude and dismissive will help.

gdb
Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 15, 2015 11:29 pm

Post by Lowerland » Sun Mar 22, 2015 6:05 pm

Yeah i tried all stuff also...

but still haven't got it working :(

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 08, 2015 10:55 am

Post by bkeevil » Fri Mar 27, 2015 2:18 pm

On my server editing an order causes the fastcgi php process to hang.

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 27, 2015 2:11 pm

Post by bkeevil » Fri Mar 27, 2015 2:40 pm

When I try to switch between tabs in the edit order screen I don't get any error messages at all, the fastCGI PHP process simply freezes and I have to reboot the web server.

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 27, 2015 2:11 pm

Post by Lowerland » Sun Mar 29, 2015 7:00 pm

Lowerland wrote:Yeah i tried all stuff also...

but still haven't got it working :(
Oke here i got figured out so far:

New Git changes won't fix it

I just installed an older version of opencart to test this bug

installed opencart-1.5.6.4
Editing orders is fine no problem what so ever?

So now i'm figuring out what has changed? 8)

Update:
Ah alot alot has changed :P

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 08, 2015 10:55 am

Post by gremaley » Sun Mar 29, 2015 10:22 pm

Probably going to take some heat here, but I have broad shoulders...

I am about to give up on OC 2.0.x.x - and move on to Magento. If this "edit order" issue isn't a bug, then there are a lot of us that really need some configuration help (I'm going to work with a developer Monday morning - will let you know if they find a fix). Almost 800 views on this post should tell you something....
Interesting that I can edit an order just fine in 1.5.x but not 2.0.x - .... good question above about "what has changed??" Either something changed or there are close to 800 folks out there with "server" issues which seems unlikely.

I have spent the last 3 days trying to fix this, with no luck. OC 2.0.x is very slick, intuitive and easy to navigate, but if you can't edit orders then the cart is unusable in its current form. I wonder if anyone has been able to edit orders successfully with the new platform?

I'll post here tomorrow after my tech session and let you know if I found a solution.

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 29, 2015 10:12 pm

Post by pm-netti » Mon Mar 30, 2015 7:07 pm

gdb wrote:been reading some of the responses from devs and it looks like there is a big PR issue with OC..

Not sure how they think being rude and dismissive will help.
You are is no read this thread reply?

This issue is 3 reason (the most common first):
1. OpenCart 2.x install is not complete
2. PHP is too old version
3. Server of Store is not support cUrl library.

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by dancarp » Tue Mar 31, 2015 9:32 am

I am having these issues as well. Unable to edit an order and unable to add an order manually. As soon as one clicks "Continue" then the system issues the JSON error

So yes, this is a BIG BUG

Attachments

order-edit-error.png

order-edit-error.png (24.33 KiB) Viewed 3467 times


New member

Posts

Joined
Sun Oct 05, 2014 5:41 am

Post by pm-netti » Tue Mar 31, 2015 2:15 pm

dancarp wrote: So yes, this is a BIG BUG
I do not understand why people do not read the reply?
http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 20#p552335

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by timboow » Tue Mar 31, 2015 6:03 pm

Same problem over here, strangest thing is i do have another instance running without the problem... i can reach the edit orders page but it is sooooooo sloooooowww

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 31, 2015 5:53 pm

Post by dancarp » Wed Apr 01, 2015 1:08 pm

I do not understand why people do not read the reply?
viewtopic.php?f=191&t=138987&start=20#p552335
[/quote

]pm_netti, I mean no disrespect however, the problem still exists regardless of your "reply" . This is no reason for your persistence in expressing your primary 3 reasons for this issue. Something else is seriously wrong here. I have sent a private message to you and you have not responded.

Lets look at this as a real issue since so many have already experienced the problem in real time.

What we need is a reassurance that the issue is being investigated not excuses about the content of your reply. If there are other config possibilities, we need to at least check them out.

New member

Posts

Joined
Sun Oct 05, 2014 5:41 am

Post by pm-netti » Wed Apr 01, 2015 10:09 pm

dancarp wrote:
I do not understand why people do not read the reply?
viewtopic.php?f=191&t=138987&start=20#p552335
[/quote

]pm_netti, I mean no disrespect however, the problem still exists regardless of your "reply" . This is no reason for your persistence in expressing your primary 3 reasons for this issue. Something else is seriously wrong here. I have sent a private message to you and you have not responded.

Lets look at this as a real issue since so many have already experienced the problem in real time.

What we need is a reassurance that the issue is being investigated not excuses about the content of your reply. If there are other config possibilities, we need to at least check them out.
You are different timezone?
But this issue:
1. OpenCart version 2.x install
In general, one of the installation is underutilized:
- API user and add in setting
- Permissions is no added Admiastor Group in after upgrade

3. cURL required
- cURL status "Enabled" is not enough.
- HTTP Loopback connections must be permissible.
# If you are using SSL: As a workaround > http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 92#p552625
# If you do not want to use SSL: change server

Image
- - - OpenCart Upgrade Service - - -


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Apr 07, 2012 11:22 pm
Location - Kittilä-Finland

Post by dancarp » Thu Apr 02, 2015 12:05 am

is this the FIX ?????????????

OC 1.5x has a control in the OPTIONS tab:

Order Editing - number of days allowed to edit.

When viewing orders, the [view] [edit] options are available. Once the # of days expires [edit] disappears.
------------------
The option is missing on OC 2.0.1.1 ---- at least I cannot find it anywhere. I checked all settings and everything in "Systems" no luck

Attachments

order-edit-fix.png

order-edit-fix.png (54.55 KiB) Viewed 3421 times


New member

Posts

Joined
Sun Oct 05, 2014 5:41 am

Post by rlasmar » Fri Apr 03, 2015 10:19 am

I had the same problem when editing.

in my case, all worked when the store was in English, but when I installed it into my language translation, the option to edit the order does not work.

the problem was the translation files, which some of the files were in ANSI format, and I converted to UTF-8 without BOM.

Now I can edit. See if this is the case of you

Newbie

Posts

Joined
Mon Nov 26, 2012 10:15 pm

Post by tarunojha » Wed Apr 08, 2015 1:52 pm

I was facing the same issue with 2.0.1.1 i.e. unable to add/edit orders from Admin Console. In my case main culprit was the following reason:
--HTTP Loopback connections

So all I did is added entry into etc/hosts (ubuntu 14.04) for my virtual host e.g.
127.0.0.1 <my virtual hostname>

Hope this help

Newbie

Posts

Joined
Fri Jan 30, 2015 2:16 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests