Post by jfer3 » Fri Jan 16, 2015 10:24 am

Hi all just upgrading an OpenCart site to 2.0.1.1.

When I go to add more than 9 products in the features module, it automatically deletes the top or the last item. Causing it to always have only 9 items in features even though limit is set to 15.

Anyone else having the same problem ? any solutions ?

Web designer at http://www.3rddesign.com. Specializing in Joomla and creative marketing.


New member

Posts

Joined
Tue Mar 05, 2013 2:59 pm

Post by fido-x » Fri Jan 16, 2015 10:37 am

The "limit" sets the number of products to be displayed on the front-end and has no impact on the number of products entered through the admin.

Are you running your site as a multi-store or single store?

If running as a multi-store, you need to ensure that any products entered into the featured products module are from the same store. Featured products displayed on the front-end will only be those that are linked to the store being viewed. If products are from a different store, they will not be displayed unless the customer is viewing that other store.

If operating as a multi-store, you will need to create a new instance of the featured module for each store containing products from that store.

Image
Modules for OpenCart 2.3.0.2
Homepage Module [Free - since OpenCart 0.7.7]
Multistore Extensions
Store Manager Multi-Vendor/Multi-Store management tool

If you're not living on the edge ... you're taking up too much space!


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 28, 2008 1:09 am
Location - Tasmania, Australia

Post by jfer3 » Fri Jan 16, 2015 10:50 am

Hi there thanks for the quick reply.

Yes I am running a multi-store and I've ensured that products added to the featured module are included in that store. The problem is in the admin part of OpenCart Features module... when i go into it and add products it adds them fine, untill it gets to the 9th product, after that it just deleted product at the start always keeping the limit 9. Even though just below it I've specified the maximum should be 15....

Web designer at http://www.3rddesign.com. Specializing in Joomla and creative marketing.


New member

Posts

Joined
Tue Mar 05, 2013 2:59 pm

Post by jfer3 » Fri Jan 16, 2015 10:51 am

Hi I just realised what I was doing wrong. It was not a bug, it was that I was adding a product that was already added to the list.... a mistake on my part.

Web designer at http://www.3rddesign.com. Specializing in Joomla and creative marketing.


New member

Posts

Joined
Tue Mar 05, 2013 2:59 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests