Post by pedro_ls » Tue Dec 30, 2014 7:57 pm

Hi everyone!

When writing a new review the product page hangs and does not display the message "Review submitted for approval" (continue button does nothing at all, please check the attachment) However, the review is submitted for approval without sending the email to the administrator.

I checked the error log that displays the following messages:

Code: Select all

PHP Warning:  html_entity_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /system/library/mail.php on line 28

PHP Notice:  Error: E-Mail to required! in /system/library/mail.php on line 61
If you turn off e-mail alert for new reviews, everything works correctly.

all other alerts work properly (new client, new order, etc.)

PS: Mail protocol is set as SMTP (I use Gmail).

I would really appreciate your help. :)

Attachments

1.PNG

1.PNG (28.49 KiB) Viewed 1226 times


Newbie

Posts

Joined
Sat Dec 20, 2014 5:57 am

Post by onlinemarketer » Tue Jan 06, 2015 8:26 pm

Thanks for that! You just solved my issue with review confirmation - I've just turned off the notification! But this needs fixing in the code - would be good to submit this to github.

Active Member

Posts

Joined
Sat May 14, 2011 8:21 pm

Post by RuslanBrest » Tue Jan 13, 2015 2:58 am

To fix this issue:

1. open file "catalog/model/catalog/review.php"

2. find line

Code: Select all

$mail->setTo(array($this->config->get('config_email')));
and change it to:

Code: Select all

$mail->setTo($this->config->get('config_email'));

OCJ: OpencartJazz.com
http://rb.labtodo.com/category/opencart (lang: ru)


New member

Posts

Joined
Sat Nov 12, 2011 3:19 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests