Post by devtolu » Sat Jun 22, 2019 3:59 am

I have a website that i installed SSL on with Lets Encrypt but every time the site is visited it shows that it is not secured. Please what can i do about this because customers might have no trust in the website. Images are attached.

IS version 2.2.0.0

Attachments

opencart3.JPG

opencart3.JPG (40.87 KiB) Viewed 343 times

opencart2.JPG

opencart2.JPG (98.64 KiB) Viewed 343 times

opencart1.JPG

opencart1.JPG (54.15 KiB) Viewed 343 times


New member

Posts

Joined
Mon Feb 06, 2017 6:02 am

Post by xxvirusxx » Sat Jun 22, 2019 4:04 am

You have enabled SSL in opencart settings?
And you have changed in configs files from http to https?

Active Member

Posts

Joined
Tue Jul 17, 2012 10:35 pm
Location - RO

Post by devtolu » Mon Jun 24, 2019 3:47 pm

I want to know why is not secured.

New member

Posts

Joined
Mon Feb 06, 2017 6:02 am

Post by EvolveWebHosting » Mon Jun 24, 2019 9:36 pm

devtolu wrote:
Mon Jun 24, 2019 3:47 pm
I want to know why is not secured.
Have you done as the last person mentioned? Those are the first steps. You can also use whynopadlock.com to troubleshoot. Has your hosting company been of any assistance?

As a side note, LetsEncrypt is free though you may want to be aware of things like this: https://www.ic3.gov/media/2019/190610.aspx

Image
https://www.evolvewebhost.com
$10.49 .com Registration and $9.99 .com Transfers in now
Guaranteed top level opencart performance and support. Risk free 30 day money back guarantee & free transfers.
Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Mar 27, 2015 11:13 pm
Location - Denver, Colorado, USA
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests