Page 1 of 1

Why is there no button to remove system > storage > cache from admin or refresh this folder automatically?

Posted: Wed Nov 07, 2018 11:40 pm
by opentoshopping
When I saved zones and countries today, they weren't updated, and I had to search everywhere.
I could fix it by removing the contents of the cache folder, but this seems like such a core thing, why isn't there a button to refresh this cache, or why isn't it updated periodically or when modifying one of the zone/country tables?

Re: Why is there no button to remove system > storage > cache from admin or refresh this folder automatically?

Posted: Thu Nov 08, 2018 2:24 am
by IP_CAM
Well, better don't ask questions around here about WHY something works as it does,
and multiple Cache Reset Buttons exist, also as extensions, one just has to find 'em.
http://isenselabs.com/books/allbooks
And since OC comes for free, as BASIC Version only, there is absolutely
no reason to complain, that not everything possible is included, by default.
This, since nobody is forced, to even use free OC, in the first place. ::)
Ernie
https://www.opencart.com/index.php?rout ... an%20cache

Re: Why is there no button to remove system > storage > cache from admin or refresh this folder automatically?

Posted: Thu Nov 08, 2018 5:32 am
by straightlight
In v3.x releases, the cache button has already been added. FAQ: viewtopic.php?f=176&p=737014#p718325