Post by lombert » Sat Jan 27, 2018 8:08 am

Opencart 2.3.0.2, Multi store, multi language.

I have got a strange problem. Then I login as a customer (my self) I get wrong order history. But then I check in admin at my history it is correct. It seams that my order history shows the first 16 orders that I have in the database from. See pictures.
I cant login as other customer, but I think everyone has the same problem.
Have read about similar problem but have not found any solution. Any help is appreciated.

Best Regards
Thomas Lombert

Attachments

Skärmavbild 2018-01-27 kl. 00.57.03.png

This shows the first orders from admin - Skärmavbild 2018-01-27 kl. 00.57.03.png (246.77 KiB) Viewed 328 times

Skärmavbild 2018-01-27 kl. 00.57.28.png

This shows my first orders from admin - Skärmavbild 2018-01-27 kl. 00.57.28.png (254.69 KiB) Viewed 328 times

Skärmavbild 2018-01-27 kl. 00.57.49.png

This shows order history then I'm loged in - Skärmavbild 2018-01-27 kl. 00.57.49.png (224.85 KiB) Viewed 328 times

Last edited by lombert on Mon Jan 29, 2018 4:54 am, edited 1 time in total.

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 3:24 am

Post by IP_CAM » Sat Jan 27, 2018 8:43 am

Well, further right on the image, another section Column should exist, usually
displaying two Buttons, and one of them opens the Incoice. But you did NOT show
this section in your images, unfortunately.
On my image below, there is only one button visible, I just placed the pic, to let you know,
where to look for ... :D
Ernie
---
Image

Attachments

order_history_view.jpg

order_history_view.jpg (57.27 KiB) Viewed 318 times


Please don't send me OC Forum Personal Messages, just contact: jti@jacob.ch
---
OC 1.5.6.5 LIGHT Test Site: http://www.bigmax.ch/shop/
OC 1.5.6.5 V-PRO Test Site: http://www.jacob.ch/shop/
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
2'600+ FREE OC Extensions on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by lombert » Sat Jan 27, 2018 9:37 pm

I have no info if I press the button. See picture.

/Thomas

Attachments

Skärmavbild 2018-01-27 kl. 14.34.44.png

Skärmavbild 2018-01-27 kl. 14.34.44.png (298.45 KiB) Viewed 299 times

Skärmavbild 2018-01-27 kl. 14.34.56.png

Skärmavbild 2018-01-27 kl. 14.34.56.png (50.88 KiB) Viewed 299 times


Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 3:24 am

Post by IP_CAM » Sat Jan 27, 2018 9:50 pm

Well, it seems, that you have some extension, creating some PDF Files
out of the orders, but this is not a DEFAULT Function, but seemengly an
Extension, you have installed.
Ernie

Please don't send me OC Forum Personal Messages, just contact: jti@jacob.ch
---
OC 1.5.6.5 LIGHT Test Site: http://www.bigmax.ch/shop/
OC 1.5.6.5 V-PRO Test Site: http://www.jacob.ch/shop/
My Github OC Site: https://github.com/IP-CAM
2'600+ FREE OC Extensions on the World's largest Github OC Repository Archive Site.


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by lombert » Sat Jan 27, 2018 11:31 pm

Yes, I have PDF Invoice PRO (https://www.opencart.com/index.php?rout ... n_id=15075).

even if I uninstalled it still shows wrong.

I'll send a mail to the developer.

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 3:24 am

Post by lombert » Mon Jan 29, 2018 4:52 am

I have found the problem. It was not the extra button in order history, or any part of that module.

Our Shipping Method we use installed a vqmod and that mess up the order history, after uninstall it (make .xml -> .xml_) everything works! :)

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 3:24 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests