Post by ianhaney » Fri Nov 24, 2017 6:36 pm

Hi

I am getting these errors when I checked system->tools->error logs

2017-11-24 8:38:40 - PHP Notice: Undefined variable: product in /home/wwwpartycrackerc/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_default_template_product_product.tpl on line 627
2017-11-24 8:38:40 - PHP Notice: Undefined variable: product in /home/wwwpartycrackerc/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_default_template_product_product.tpl on line 641
2017-11-24 8:38:40 - PHP Notice: Undefined variable: product in /home/wwwpartycrackerc/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_default_template_product_product.tpl on line 660
2017-11-24 8:43:54 - PHP Notice: Undefined variable: product in /home/wwwpartycrackerc/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_default_template_product_product.tpl on line 627
2017-11-24 8:43:54 - PHP Notice: Undefined variable: product in /home/wwwpartycrackerc/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_default_template_product_product.tpl on line 641

I only checked as a product labels opencart vqmod extension is not working and getting a blank white page on the extensions->modules->product labels page when I clicked edit and the developer wants $30 to fix it but thought would have a go myself first but want to fix the above errors as well

Has anyone had them errors before on a opencart 2.3.0.2 site

Thank you in advance

Active Member

Posts

Joined
Sun Jun 24, 2012 2:30 am

Post by kestas » Fri Nov 24, 2017 7:35 pm

If you are using default theme and some module which are with some bug, developer should help to solve the problem for free, even if the module is free.

Custom OpenCart modules and solutions. You can write PM with additional questions... Extensions you can find here


Active Member

Posts

Joined
Tue Oct 12, 2010 2:23 am

Post by ianhaney » Fri Nov 24, 2017 7:38 pm

It's ok I removed the module that was causing the issue and is ok now

Active Member

Posts

Joined
Sun Jun 24, 2012 2:30 am

Post by webdev1 » Sat Nov 25, 2017 1:06 pm

Did you manage to sort Undefined index: token error messages on admin problem out?

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 08, 2017 1:14 pm

Post by ianhaney » Thu Dec 28, 2017 10:33 pm

Hi

Sorry for just replying, I have not no, think the issues are still there

Active Member

Posts

Joined
Sun Jun 24, 2012 2:30 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 38 guests