Post by tgdonohue » Fri Jun 09, 2017 8:59 am

Running OpenCart 2.3.0.1
My changes are not propogating to the cart.
I can add/edit/delete from the admin area.
I can the search the admin area and locate/edit and sort but none of the changes appear in the cart.
This applies to adding product, changing options or changing vales.

New member

Posts

Joined
Sat Mar 12, 2016 3:03 am

Post by IP_CAM » Fri Jun 09, 2017 9:14 am

Reset/Clear out OcMod and VqCache (if exists), and try again¨!
Ernie

I'm no longer active at the OC Forum. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in Action here: http://www.jti.li/shop/
---
940+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

Post by paulfeakins » Fri Jun 09, 2017 7:10 pm

Make sure /config.php and /admin/config.php have the same database details.

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by tgdonohue » Sat Jun 10, 2017 2:20 am

Thanks Paul,
I figured it out this morning. Someone working on the site did not realize there were 2 config.php files.

New member

Posts

Joined
Sat Mar 12, 2016 3:03 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests