Post by Daryl Toogood » Mon May 22, 2017 7:33 pm

I have been getting orders through Opencart which is awesome, however, they orders are not showing on the dashboard.

Is there a checkbox somewhere or a setting that might not be right?

New member

Posts

Joined
Thu Feb 16, 2017 5:32 pm

Post by rjcalifornia » Tue May 23, 2017 9:52 am

Have you checked if those orders are on the "Missing Orders"?
Menu bar -> Orders -> Set filter to Missing Orders

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by Daryl Toogood » Tue May 23, 2017 9:20 pm

Thats great thanks!

I can now see them, how do I make them visible on the dashboard and how do I stop them ending up in here?

New member

Posts

Joined
Thu Feb 16, 2017 5:32 pm

Post by rjcalifornia » Thu May 25, 2017 4:44 am

Daryl Toogood wrote:
Tue May 23, 2017 9:20 pm
Thats great thanks!

I can now see them, how do I make them visible on the dashboard and how do I stop them ending up in here?
Well, looks like for some reason some transactions are not processed. What are you using as a payment gateway? PayPal? Authorize? Skrill?

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by Daryl Toogood » Thu May 25, 2017 4:37 pm

I'm using Paypal Standard - I had noticed that by default that Completed Order was being given the value of cancelled I think, I have since gone through and changed it to completed - would this be right?

I also have Worldpay Setup but haven't taken any orders through that payment gateway yet.

New member

Posts

Joined
Thu Feb 16, 2017 5:32 pm

Post by rjcalifornia » Sun May 28, 2017 10:00 am

Daryl Toogood wrote:
Thu May 25, 2017 4:37 pm
I'm using Paypal Standard - I had noticed that by default that Completed Order was being given the value of cancelled I think, I have since gone through and changed it to completed - would this be right?

I also have Worldpay Setup but haven't taken any orders through that payment gateway yet.
Yes, that would be right, however looks like there's an issue with PayPal payments, since those orders are missing. Do further testing to find out the issue.

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by olfactorymaven » Sat Jul 08, 2017 2:23 am

Having the same issue and I am glad I found this post from the search. Not even sure where to start investing the issue. Were you successful in finding the issue?

New member

Posts

Joined
Fri Apr 19, 2013 3:35 am


Post by olfactorymaven » Sat Jul 08, 2017 8:30 am

Okay, all good now. I recently changed my IPN link to one that integrated with mailchimp. When I no longer needed it, I disabled the link instead of replacing with the previous link. Enabled. Corrected. All good.

New member

Posts

Joined
Fri Apr 19, 2013 3:35 am


Post by head_dunce » Fri Jan 31, 2020 2:28 am

Glad I found this post, I see I have 18 "missing" orders since moving to OC this past Friday. All but one of them have no customer information. I see an extension > payments > free checkout -- and I just disabled that. Could that have been the problem? I'm using Authorize.net AIM for the cards.

Jim
https://www.carguygarage.com
Yahoo Store since 2006 moved to OpenCart on January 24, 2020


Active Member

Posts

Joined
Thu Apr 04, 2019 11:50 pm

Post by OSWorX » Sat Feb 01, 2020 3:43 am

Because of wrong forum (this here is for OC 2.x and not 3.x), Topic is splitted and new posts moved to:
viewtopic.php?f=190&t=215919

Custom Development | Individuelle Entwicklung | Support & Bugfixes

Image Image Image


User avatar
Guru Member
Online

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests