Post by techplusweb » Sat Jan 21, 2017 11:25 pm

1. I put in both config files https.

2. i activated ssl on opencart admin panel

3.i modified all links in sql with https

Problem is that only homepage is https, rest of them are http.

Also I can't connect anymore to admin, just shows the login form page over and over again.

this is my .htaccess file:

Code: Select all

Options +FollowSymlinks -Indexes

<FilesMatch "\.(tpl|ini|log)">
 Order deny,allow
 Deny from all
</FilesMatch>

RewriteBase /

RewriteCond %{HTTPS} !on
RewriteRule (.*) https://www.karmaster.ro/$1 [R=301,L]
RewriteCond %{HTTPS_HOST} ^karmaster\.ro$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ https://www.karmaster.ro/$1 [R=301,L]
RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php?route=feed/google_sitemap [L]
RewriteRule ^googlebase.xml$ index.php?route=feed/google_base [L]
RewriteRule ^download/(.*) /index.php?route=error/not_found [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_URI} !.*\.(ico|gif|jpg|jpeg|png|js|css)
RewriteRule ^([^?]*) index.php?_route_=$1 [L,QSA]

# 1. If your cart only allows you to add one item at a time, it is possible register_globals is on. This may work to disable it:
# php_flag register_globals off

# 2. If your cart has magic quotes enabled, This may work to disable it:
php_flag magic_quotes_gpc Off

# 3. Set max upload file size. Most hosts will limit this and not allow it to be overridden but you can try
# php_value upload_max_filesize 999M

# 4. set max post size. uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value post_max_size 999M

# 5. set max time script can take. uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value max_execution_time 200

# 6. set max time for input to be received. Uncomment this line if you have a lot of product options or are getting errors where forms are not saving all fields
# php_value max_input_time 200

# 7. disable open_basedir limitations
# php_admin_value open_basedir none

New member

Posts

Joined
Wed Dec 17, 2014 6:26 pm

Post by uksitebuilder » Sat Jan 21, 2017 11:48 pm

Hi,

I have edited your htaccess (above)

Please make sure your config.php and admin/config.php files have https for all URL - There should be no mention of your http URL anywhere in the config files

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by techplusweb » Sun Jan 22, 2017 12:16 am

problem is the same....

admin still not logging in and front end pages are showing error 404.

here is config files:

admin/config.php

Code: Select all

// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'https://www.karmaster.ro/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'https://www.karmaster.ro/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.karmaster.ro/admin/');
define('HTTPS_CATALOG', 'https://www.karmaster.ro/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/home/karmaste/public_html/admin/');
define('DIR_SYSTEM', '/home/karmaste/public_html/system/');
define('DIR_IMAGE', '/home/karmaste/public_html/image/');
define('DIR_LANGUAGE', '/home/karmaste/public_html/admin/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '/home/karmaste/public_html/admin/view/template/');
define('DIR_CONFIG', '/home/karmaste/public_html/system/config/');
define('DIR_CACHE', '/home/karmaste/public_html/system/storage/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/home/karmaste/public_html/system/storage/download/');
define('DIR_LOGS', '/home/karmaste/public_html/system/storage/logs/');
define('DIR_MODIFICATION', '/home/karmaste/public_html/system/storage/modification/');
define('DIR_UPLOAD', '/home/karmaste/public_html/system/storage/upload/');
define('DIR_CATALOG', '/home/karmaste/public_html/catalog/');

/config.php

Code: Select all

// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'https://www.karmaster.ro/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.karmaster.ro/');

// DIR
define('DIR_APPLICATION', '/home/karmaste/public_html/catalog/');
define('DIR_SYSTEM', '/home/karmaste/public_html/system/');
define('DIR_IMAGE', '/home/karmaste/public_html/image/');
define('DIR_LANGUAGE', '/home/karmaste/public_html/catalog/language/');
define('DIR_TEMPLATE', '/home/karmaste/public_html/catalog/view/theme/');
define('DIR_CONFIG', '/home/karmaste/public_html/system/config/');
define('DIR_CACHE', '/home/karmaste/public_html/system/storage/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/home/karmaste/public_html/system/storage/download/');
define('DIR_LOGS', '/home/karmaste/public_html/system/storage/logs/');
define('DIR_MODIFICATION', '/home/karmaste/public_html/system/storage/modification/');
define('DIR_UPLOAD', '/home/karmaste/public_html/system/storage/upload/');

New member

Posts

Joined
Wed Dec 17, 2014 6:26 pm

Post by uksitebuilder » Sun Jan 22, 2017 1:21 am

Look like you may need this looking at by a developer.

Your admin login form action is still pointing to a non-ssl address.

Your front-end pages are still pointing to non-ssl addresses.

This should not happen if you have changed the config files as yo have put above.

I advise you to post on the commercial support forum to obtain developer assistance as something is very strange with your set-up.

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by asrofi_indo » Wed Oct 11, 2017 7:37 pm

The Solution is here
(1) "viewtopic.php?t=162984"
Edit this in system->config->admin.php and system->config->catalog.php
$_['site_ssl'] = false; to be "true".

(2) Edit file "system/library/url.php" find here "http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 58#p620058"

Newbie

Posts

Joined
Mon Jul 03, 2017 5:56 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 48 guests