Post by ebenjaz » Fri Dec 23, 2016 3:30 pm

Hello guys, please i'm having a problem on setting up a multi store on my website.
It is on a subdomain, but i dont see any changes on it.
whenever i visit the subdomain, it takes me to the main website. I have set the default currency of the other store to be Dollars but im not seeing it atall.
The main domain is familybooster.com
the subdomain is ng.familybooster.com.
Please what can i do

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 10, 2016 8:46 pm

Post by opencartmart » Fri Dec 23, 2016 5:47 pm

It seems that your sub-domain hasn't create properly OR there is a redirection set that is redirecting to the main site .
It is not an opencart issue. Please create your sub-domain correctly. You can contact to you host provider if you are unaware how to create. Here are header response:

Code: Select all

Request URL:http://ng.familybooster.com/
Request Method:GET
Status Code:302 Found
Remote Address:192.185.21.159:80
302 Found means there is a redirection set

XForm - Opencart Form Builder

Xshippingpro - An advanced Shipping Module


Active Member

Posts

Joined
Wed Oct 02, 2013 3:59 am

Post by doktorek » Sat Dec 24, 2016 5:41 am

I had similar issues and the problem was BROWSER CACHE. it was serving me wrong pages and I thought it didnt work while I had someone else browse it and it worked on their computer.

Clear browser cache, cookies and Flush DNS.

Start from simple things.

Otherwise as long as the CPNEL has a has a setting to point "ng.familybooster.com" to "/public_html/" you should be good as long as the familybooster.com is in root folder. If not then point it to "/public_html/familybooster.com"

New member

Posts

Joined
Thu Apr 28, 2016 8:40 pm
Who is online

Users browsing this forum: Chris_UK and 44 guests