Post by Orlin » Tue Dec 13, 2016 8:09 pm

Hello,
I am sorry about my english.
I have e problem with just installed OpenCart 2.3.0.2 and I see that Home Page Slideshow not work via IE9.
With Firefox, Opera and Chrome is ok, but IE9 no.
For compare:
http://demo.opencart.com/
And my:
http://tod.pulito.eu/

Does anyone knows how I fix this problem?
Thank you.

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 13, 2016 8:01 pm

Post by rjcalifornia » Wed Dec 14, 2016 2:20 pm

That's an old version of IE, we are now at Edge.

Anyways, IE is less forgiving than other browsers. If you have been editing code, check if you removed something. Otherwise, I think you should put a notice to use other web browsers, rather than IE

Image


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by Orlin » Wed Dec 14, 2016 8:09 pm

I have not edited anything on code.

Original Demo OpenCart work Properly vie IE9
http://demo.opencart.com/

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 13, 2016 8:01 pm

Post by AlexDW » Wed Dec 14, 2016 10:15 pm

Orlin wrote:Original Demo OpenCart work Properly vie IE9
Because on demo installed old version Opencart 2.0.0.0.b
And apparently there is used flexslider as slider (look on source code)

In the latest versions used owl-carousel script

Useful Opencart extensions


User avatar
New member

Posts

Joined
Sun Jun 05, 2016 3:32 am

Post by Orlin » Thu Dec 15, 2016 1:04 am

AlexDW wrote:
Orlin wrote:Original Demo OpenCart work Properly vie IE9
Because on demo installed old version Opencart 2.0.0.0.b
And apparently there is used flexslider as slider (look on source code)

In the latest versions used owl-carousel script
Thank you for reply. Who's file should I edit? I will be grateful.

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 13, 2016 8:01 pm
Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 14 guests