Post by oase » Fri Jul 15, 2016 10:48 pm

I'm using OpenCart 2.2.0.0 with "TheKitchen" Theme.
When i try to login with IE11 i always get the message, that username und password are not correct. Additionally after the Login try i get following Messages at the top of the page:
Notice: Undefined index: email in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/catalog/controller/account/login.php on line 185
Notice: Undefined index: email in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/catalog/controller/account/login.php on line 192
Notice: Undefined index: email in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/catalog/controller/account/login.php on line 199
Notice: Undefined index: password in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/catalog/controller/account/login.php on line 199
Notice: Undefined index: email in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/catalog/controller/account/login.php on line 202


But only with IE11, with Firefox an Chrome all works fine.
Can anyone help me. You can give it a try at https://www.dankebauer.com
Last edited by straightlight on Tue Jul 26, 2016 11:53 pm, edited 2 times in total.
Reason: Added quote tags.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 15, 2016 10:43 pm

Post by straightlight » Tue Jul 26, 2016 11:55 pm

oase wrote:I'm using OpenCart 2.2.0.0 with "TheKitchen" Theme.
When i try to login with IE11 i always get the message, that username und password are not correct. Additionally after the Login try i get following Messages at the top of the page:
Notice: Undefined index: email in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/catalog/controller/account/login.php on line 185
Notice: Undefined index: email in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/catalog/controller/account/login.php on line 192
Notice: Undefined index: email in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/catalog/controller/account/login.php on line 199
Notice: Undefined index: password in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/catalog/controller/account/login.php on line 199
Notice: Undefined index: email in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/catalog/controller/account/login.php on line 202


But only with IE11, with Firefox an Chrome all works fine.
Can anyone help me. You can give it a try at https://www.dankebauer.com
When attempting to login with IE11, see if you notice any error messages. If not, with other browsers that are able to login, see your error logs in the Opencart admin if you notice any recent error events based on the date-time for login.php file. More detailed information about how to see the error logs: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=190&t=165636

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by straightlight » Wed Jul 27, 2016 8:29 am

An aside note would be to switch back to the default theme from your admin - > extensions - > themes - > Select Default from other browsers than IE11 and see if the issue persists with the login while trying with IE11.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by guidone » Tue Nov 13, 2018 6:40 pm

Hi,

exactly same problem on same OC 2.2 version and with default theme with any browser.
Notice: Undefined index: email in /catalog/controller/account/login.php on line 185
Notice: Undefined index: email in /catalog/controller/account/login.php on line 192
Notice: Undefined index: email in /catalog/controller/account/login.php on line 199
Notice: Undefined index: password in /catalog/controller/account/login.php on line 199
Notice: Undefined index: email in /catalog/controller/account/login.php on line 202
You can find login.php file, OC 2.2 version in attachment

Please help if you have any solution, maybe are simply bot crawling the site but i need a solution to don't have all these php notices in the log.

Regards

User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 7:39 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests