Post by moneycarlo » Thu May 19, 2016 1:27 pm

Hey all. Running 2.2.0.0..
Note: I'm tried to get ssl working on the cart pages first before trying to force on entire site.

So I have multi store set up. Main, default store(domain1.com), works fine. SSL is on and the https calls work successfully, cart pages load fine.
My second store(domain2.com) gives me 404 errors when i visit an https page (login, cart etc).
config.php files have https in the https sections in both admin and main folder:

Code: Select all

// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://www.domain1.com/');
// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', 'https://www.domain1.com/');
I have the Use SSL option enabled for both stores.
On my second store, i'm not certain what goes in the SSL URL field, but I've tried just a forward slash (it was defaulted there), i've tried my site (https://www.domain2.com), I've even tried the main store url (https://www.domain1.com).

I've even tried toggling off and on SEO URL's to no avail.

And now i'm out of ideas.
What else am i missing?

Active Member

Posts

Joined
Wed Sep 28, 2011 3:40 am

Post by moneycarlo » Fri May 20, 2016 11:34 am

I also tried disabling SEO URL's and renaming .htaccess and still no luck.

Active Member

Posts

Joined
Wed Sep 28, 2011 3:40 am

Post by Alex - A2Hosting » Fri May 20, 2016 7:22 pm

Can you send me a PM of both your websites? It could be a few things depending on different variables so with a link it should be easier to pinpoint the issue.

Alex - alex@a2hosting.com
Image


User avatar
New member

Posts

Joined
Sun Jun 16, 2013 7:30 am

Post by moneycarlo » Sat May 21, 2016 3:40 am

pm sent.
Thanks for your help.

Active Member

Posts

Joined
Wed Sep 28, 2011 3:40 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 29 guests