Post by pwuy » Wed Apr 06, 2016 1:38 am

Hi guys,

I'm having a problem with 2 sites (2nd is a copy from 1st), in which i have up to 4 minutes of idle time when loading my site, heres a graph from Google Timeline Tool:

http://puu.sh/o74Yv/15d2c6104c.png

This is a random event since sometimes it loads in 2 secs, but other times when i refresh it takes up to 4 mins... and it happens not only in home page, it happens on admin, /contact page, also when i try to load the source code with: view-source:[myurl]

The site is: mueblesenchina.com

Thanks in advance for any help.

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2016 11:51 pm

Post by florinsith » Wed Apr 06, 2016 3:22 pm

Try using this viewtopic.php?t=22048 to see if it the db queries that slow it down.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by pwuy » Wed Apr 06, 2016 10:11 pm

Thanks florinsith i'll try it and update this topic.

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2016 11:51 pm

Post by Johnathan » Sat Apr 09, 2016 10:05 pm

It sounds like your server might be having a connection issue. I'd contact your web host and see if they can provide you with more detailed server logs (or if you're on a VPS, tell you where to find those logs).

Beyond that, you may need to have someone analyze the site for you, to see where the bottleneck is. You might try duplicating your site onto another web host, and see if the same issue occurs. If it doesn't, it's probably related to your current hosts servers, and not your site specifically.

Image
Image Image Image Image


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2009 3:08 am


Post by pwuy » Wed Apr 13, 2016 4:58 am

Thanks Jhonathan, i'll move the site and update.

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 05, 2016 11:51 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests