Post by brentmeister7592 » Sun Jan 03, 2016 2:45 pm

Hello everyone,

I am getting an error when uploading ocmod.zip files to my extension installer. There error I am getting is "Directory containing files to be uploaded could not be found!" Any ideas??

Thank you!


Posts

Joined
Mon Dec 28, 2015 2:17 pm

Post by jimmyphong » Sun Jan 03, 2016 6:36 pm

Extract this extensions you will get one folder called
upload
and something file is xxxx.ocmod.xml
First upload all file in upload folder overwrite to root directory in you store
Go to extensions modification install xml file
if exists file called xxxx.sql you need using phpmyadmin to import !
Regards

News CMS || Plus SEO || Live Price change with Option Select


Active Member

Posts

Joined
Sat Aug 13, 2011 2:48 am


Post by viethemes » Sun Jan 03, 2016 9:35 pm

Could you attach the extension here, so we can take a look at it closer?

http://www.viethemes.com - OpenCart turtorials, news, tips and stricks, extension

Our extensions:
Visual Theme Editor - Powerful tool for customizing style of any theme visually
Live Theme Editor - Customize layout, colors, backgrounds, fonts of the default theme
Theme Animation - Animation Editor for any theme

Extra Positions PRO, Custom JavaScript, Custom CSS and others


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 08, 2015 12:17 pm


Post by brentmeister7592 » Mon Jan 04, 2016 3:06 am

jimmyphong wrote:Extract this extensions you will get one folder called
upload
and something file is xxxx.ocmod.xml
First upload all file in upload folder overwrite to root directory in you store
Go to extensions modification install xml file
if exists file called xxxx.sql you need using phpmyadmin to import !
Regards
Thank you! I will try that.


Posts

Joined
Mon Dec 28, 2015 2:17 pm

Post by brentmeister7592 » Mon Jan 04, 2016 3:10 am

viethemes wrote:Could you attach the extension here, so we can take a look at it closer?
viethemes, you are always a great help. Thank you for your contributions. It seems to be happening to all ocmod files that contain more than just a lone xxx.ocmod.xml file... i.e. A ocmod.zip file containing root directory files and the xml.

A major one that I really need is the following attached (improt/export csv)


BTW, when I tried uploading all "uploading" files via FTP, and then uploaded the ocmod.xml file, it still doesnt show up on the backend. I followed all of the supplied directions in the readme.

Attachments



Posts

Joined
Mon Dec 28, 2015 2:17 pm

Post by viethemes » Mon Jan 04, 2016 11:47 pm

I have installed that extension on my local store successfuly. Did you try to use this extension http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=18892?

http://www.viethemes.com - OpenCart turtorials, news, tips and stricks, extension

Our extensions:
Visual Theme Editor - Powerful tool for customizing style of any theme visually
Live Theme Editor - Customize layout, colors, backgrounds, fonts of the default theme
Theme Animation - Animation Editor for any theme

Extra Positions PRO, Custom JavaScript, Custom CSS and others


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 08, 2015 12:17 pm


Post by brentmeister7592 » Tue Jan 05, 2016 6:37 am

viethemes wrote:I have installed that extension on my local store successfuly. Did you try to use this extension http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=18892?
That seems to have fixed that problem! Now, when you install it on your end, do you see it showing up on your backend? I don't see it under tools, even after assigning it to the user group.


Posts

Joined
Mon Dec 28, 2015 2:17 pm

Post by brentmeister7592 » Tue Jan 05, 2016 6:56 am

brentmeister7592 wrote:
viethemes wrote:I have installed that extension on my local store successfuly. Did you try to use this extension http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=18892?
That seems to have fixed that problem! Now, when you install it on your end, do you see it showing up on your backend? I don't see it under tools, even after assigning it to the user group.
I believe I figured out my problem. I cannot open the ocmod.zip folder and re-zip it. It no longer registers with opencart extension installer (even if I do not edit any containing contents). I assume this is because I am compressing back to a .zip? I am on a mac. If that is the case, how do I create a compatible .zip file?


Posts

Joined
Mon Dec 28, 2015 2:17 pm

Post by brentmeister7592 » Tue Jan 05, 2016 1:22 pm

brentmeister7592 wrote:
brentmeister7592 wrote:
viethemes wrote:I have installed that extension on my local store successfuly. Did you try to use this extension http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=18892?
That seems to have fixed that problem! Now, when you install it on your end, do you see it showing up on your backend? I don't see it under tools, even after assigning it to the user group.
I believe I figured out my problem. I cannot open the ocmod.zip folder and re-zip it. It no longer registers with opencart extension installer (even if I do not edit any containing contents). I assume this is because I am compressing back to a .zip? I am on a mac. If that is the case, how do I create a compatible .zip file?
FIXED!


Posts

Joined
Mon Dec 28, 2015 2:17 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests