Post by fdarn » Fri Nov 13, 2015 11:48 pm

Hello,

I am recently upgrade to OC 2.03. I am trying to send my monthly newsletter to my subscribed customers. When I paste it into the form on MARKETING>MAIL sand select "All Newsletter Subscribers" and click "send" It will say "LOADING...." for a few seconds then nothing will happen. I will find an error in the error log that says "Data not accepted by server."

However when I paste the same message into the form and select "Customers" and send it to myself, it works flawlessly.

I have been trying to figure this out for two days. Can someone please help?

New member

Posts

Joined
Mon Oct 14, 2013 8:40 pm

Post by florinsith » Sat Nov 14, 2015 4:30 pm

Contact your hoster, it seems like some security rule is triggered, avoid using any special characters in the subject line.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by fdarn » Sun Nov 15, 2015 12:43 am

i already did contact my host and they confirmed that they are not blocking anything and that there are no restrictions on sending bulk mail.

New member

Posts

Joined
Mon Oct 14, 2013 8:40 pm

Post by fdarn » Sun Nov 15, 2015 12:49 am

this is the last message from my host yesterday

"
We don't have a script restrictions on email. Your server has hundreds of sites with email going through their scripts.
Not sure if any our opencart but most are Wordpress. We have a lot of Magento users in general too.
Your email appears to be working perfectly when tested.
"
Thank you,
Customer Service

So Can someone please help me resolve this issue

New member

Posts

Joined
Mon Oct 14, 2013 8:40 pm
Who is online

Users browsing this forum: Atlantius, grgr and 27 guests