Post by daveydave » Fri Oct 02, 2015 8:38 pm

Hi,

I've decided I wanted to change "Ex Tax:" in the language files to "Ex Vat:". I've changed this in all the language files in catalog/language and it still shows as "Ex Tax:" on all product pages, category pages and modules.

Is there somewhere else I need to make the change in order for it to stick?

Please note: I've checked the plugins and they don't seem to changing the product/category pages.

New member

Posts

Joined
Fri Aug 28, 2015 10:26 pm

Post by straightlight » Fri Oct 02, 2015 9:14 pm

The following files would need to be changed:

catalog/language/english/module/bestseller.php
catalog/language/english/module/featured.php
catalog/language/english/module/latest.php
catalog/language/english/module/special.php
catalog/language/english/product/category.php
catalog/language/english/product/manufacturer.php
catalog/language/english/product/product.php
catalog/language/english/product/search.php
catalog/language/english/product/special.php

Also ensure to clear your cache and navigation history. Close the browser, delete cache in FTP, reload your page and see if the results has changed afterwards.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by daveydave » Fri Oct 02, 2015 9:23 pm

I already did all that.

Just tried it on a new computer and it still says "ex-tax"

I've made other changes to the language file before on this site and they've taken.

New member

Posts

Joined
Fri Aug 28, 2015 10:26 pm

Post by daveydave » Fri Oct 02, 2015 11:59 pm

It might be a hosting problem. I've tried it with another site with another host and it took straight away....

New member

Posts

Joined
Fri Aug 28, 2015 10:26 pm

Post by straightlight » Sat Oct 03, 2015 7:50 am

daveydave wrote:It might be a hosting problem. I've tried it with another site with another host and it took straight away....
Either a cache file is freeze on your FTP or, yes, it may be due to hosting issues. There has been reports regarding the way jQuery provides the response over browsers from Australian hosting on the forum in the past. You may come from another location. However, I would recommend to contact your hosting to see why the content would not change from different computers.

If you did installed VQMod, make sure the cache is also disabled to see if this issue still maintains.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.


Regards,
Straightlight
Opencart.com Administrator / Quality Assurance Analyst / Programmer


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by IP_CAM » Sat Oct 03, 2015 10:26 pm

Just to mention it, this fine OC-2 Translation Tool can be of great help, when it comes to 'complete' incomplete Translations:

http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=23098

Good Luck
Ernie
openshop.li/shop/

PS: OC v.1.5.6.x Users can still find it's original, the MAGIC Translations, here:
http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=24320

It has been written about here:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... anslations

I'm rarely active at the OC Forum lately. To reach me, contact: jti@jacob.ch
A Demoversion of my free OpenCart LIGHT v.1.5.6.5 Software Edition
can be seen in real Action here: http://www.jti.li/shop/
---
1'300+ FREE OC Extension-Repositories - from OC v.1.5.x up,
on the world's largest OC-related Github Site: https://github.com/IP-CAM
---
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 43 guests