Post by domivin » Sun Aug 23, 2015 10:50 pm

hy
when i use internet explorer, like

Code: Select all

http://lesboutiquesdefrance.com/gastronomie/vin-rouge
the css doesnt works

internet explorer works well only like

Code: Select all

http://lesboutiquesdefrance.com/gastronomie
So when I have 1 sub menu, its ok
And when I have 2 sub menu, doesnt works

thanks for help

Michel

Version 2.1.0.1
Hébergement LWS
Template default modified
Multimerch modified


New member

Posts

Joined
Thu Nov 13, 2014 3:06 am

Post by deepvision » Mon Aug 24, 2015 12:06 am

It is most likely because there a code in the <head> section of your template which should not be there:

Code: Select all

<div id="fb-root"></div>
You should move it to the <body> section.

ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am

Post by domivin » Mon Aug 24, 2015 12:20 am

hy
i move it
but its the same
when I go with 2 level category, with internet explorer the css doesnt works

Code: Select all

http://lesboutiquesdefrance.com/gastronomie/vin-rouge
Michel

Version 2.1.0.1
Hébergement LWS
Template default modified
Multimerch modified


New member

Posts

Joined
Thu Nov 13, 2014 3:06 am

Post by deepvision » Mon Aug 24, 2015 12:27 am

It is still there

Attachments

2015-08-23_1925.png

2015-08-23_1925.png (120.81 KiB) Viewed 290 times


ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am

Post by deepvision » Mon Aug 24, 2015 12:28 am

You can also move <BASE> tag just below the <HEAD> tag to avoid this problem.
But in either case you should move the facebook <div> out of there.

ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am

Post by domivin » Mon Aug 24, 2015 12:47 am

hy

I move the <base> balise
I delete the facebook div

and its the same
doesnt works

Michel

Version 2.1.0.1
Hébergement LWS
Template default modified
Multimerch modified


New member

Posts

Joined
Thu Nov 13, 2014 3:06 am

Post by deepvision » Mon Aug 24, 2015 12:57 am

You should refresh the page. It is now working for me

Attachments

2015-08-23_1957.png

2015-08-23_1957.png (243.98 KiB) Viewed 276 times


ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am

Post by domivin » Mon Aug 24, 2015 1:01 am

hy
I delete the facebook code
its working well
where I can ad it ?

thanks
Michel

Version 2.1.0.1
Hébergement LWS
Template default modified
Multimerch modified


New member

Posts

Joined
Thu Nov 13, 2014 3:06 am

Post by deepvision » Mon Aug 24, 2015 1:08 am

deepvision wrote:

Code: Select all

<div id="fb-root"></div>
You should move it to the <body> section.

ImageImageImage


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue May 19, 2015 1:03 am

Post by domivin » Mon Aug 24, 2015 1:20 am

thanks very much
its working well

thanks
Michel

Version 2.1.0.1
Hébergement LWS
Template default modified
Multimerch modified


New member

Posts

Joined
Thu Nov 13, 2014 3:06 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 64 guests