Post by sammyjo » Fri May 01, 2015 8:29 pm

Hello everyone,

I'm having an issue with Image Manager in OC 2.0.2.0.
First I had a syntax error/permission issue and could not upload any images, which is now solved.
However, I can not see any thumbnail images in admin and I can not change any of my images in store.
I also can not see my previous uploaded images from /image/data/ in image manager.

I am new to Open Cart so I'm sorry if this has been asked before..

Image
Image

Thank you in advance! :)

Newbie

Posts

Joined
Wed Jul 31, 2013 10:33 pm

Post by viethemes » Sat May 02, 2015 12:47 am

When the Image Manger opens, you should press F12 and take a screenshot at the tab Console then attach it here. So we can take a look at the problem closer.

http://www.viethemes.com - OpenCart turtorials, news, tips and stricks, extension

Our extensions:
Visual Theme Editor - Powerful tool for customizing style of any theme visually
Live Theme Editor - Customize layout, colors, backgrounds, fonts of the default theme
Theme Animation - Animation Editor for any theme

Extra Positions PRO, Custom JavaScript, Custom CSS and others


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 08, 2015 12:17 pm


Post by daniGo » Sun May 03, 2015 3:17 am

Because now is image folder name catalog not data. In filemanager.php you must change all "catalog" to "data".

http://www.gombac.si


Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 4:49 pm
Location - Slovenia

Post by sammyjo » Mon May 11, 2015 9:26 pm

daniGo wrote:Because now is image folder name catalog not data. In filemanager.php you must change all "catalog" to "data".
Thank you! After I changed all catalog text (except server HTTPS_CATALOG) to data, I can see the correct image folder again when Filemanager opens. :)
However, the upload and thumbnail issue is still the same.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jul 31, 2013 10:33 pm

Post by sammyjo » Mon May 11, 2015 9:41 pm

viethemes wrote:When the Image Manger opens, you should press F12 and take a screenshot at the tab Console then attach it here. So we can take a look at the problem closer.
I'm not sure if this is correct?
I pressed f12 after Image Manager opened in product page/add new product/add image.
Except, everything is written in Dutch..

full image: http://oi59.tinypic.com/xcsk0o.jpg
Image

full image: http://i59.tinypic.com/2ylshae.png
Image

Newbie

Posts

Joined
Wed Jul 31, 2013 10:33 pm
Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 38 guests