Post by N1kko » Thu Apr 09, 2015 6:48 pm

Awesome! Working now. You are da man LOL ;)

Must have missed something I replaced

Code: Select all

$mail->setSubject($this->language->get('text_new_customer'));
			$mail->setText($message);
			$mail->send();
with

Code: Select all

$mail->setSubject($this->language->get('text_new_customer'));                                                                                 
$mail->setText($message);    
$mail->setTo($this->config->get('config_email'));       
$mail->setFrom($this->config->get('config_email')); 
$mail->setSender($this->config->get('config_name'));
$mail->send();                                                                                                                                                                                                                                                                          
 

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Dec 15, 2009 1:19 am

Post by osexperts » Thu Apr 09, 2015 6:53 pm

Nope, you didnt miss anything. I missed it in the first post:)
The Oc 2.x email related things are even more messed up then I thought. Seems that nobody never ever bothered testing it!

OpenSource Experts - Web design and development
OC 1.5.x and 2.x SMTP email from field error fix


User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Mar 28, 2015 11:47 pm


Post by N1kko » Thu Apr 09, 2015 7:06 pm

Thanks for your help. Maybe it will be fixed in the next update.

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Dec 15, 2009 1:19 am

Post by haxcop » Fri Apr 10, 2015 10:04 pm

Thanks you Guys! this solved my OC Issue.
Thanks very Much! O0

Save Time and the hassle of the legal stuff on your site with this Amazing Guys of
Iubenda http://bit.ly/2xKZBKh


New member

Posts

Joined
Tue Jan 14, 2014 9:38 pm
Location - Dublin

Post by midlifedesign » Tue Apr 21, 2015 12:17 am

brilliant solved my problem too!!

genius - One virtual beer owed!!

New member

Posts

Joined
Thu Apr 18, 2013 3:47 am

Post by localproduce » Tue Apr 21, 2015 5:58 pm

worked for me.

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 20, 2015 12:38 pm

Post by drezh » Mon Apr 27, 2015 1:12 am

A big Thank you to "osexperts"
I had same problem, but with your solution now all work fine. :D

Thank !!

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 22, 2012 2:11 am

Post by alex9pro » Mon Apr 27, 2015 3:19 pm

Thank you

Newbie

Posts

Joined
Mon Apr 27, 2015 3:15 pm

Post by HCGeek » Thu May 07, 2015 6:41 am


Newbie

Posts

Joined
Thu May 07, 2015 6:38 am

Post by erhangazi84 » Sun May 10, 2015 6:07 am

worked for me, thanks... But, i had to read all the posts carefully. So, the moderator of the site should take the solution into the first or last message as clean as possible.

Newbie

Posts

Joined
Fri May 23, 2014 10:46 pm
Location - Gaziantep,Turkey

Post by Manus » Thu May 14, 2015 8:54 pm

Thanks HCGeek, worked like a charm!!

Newbie

Posts

Joined
Tue May 06, 2014 5:20 pm

Post by natlia » Tue May 19, 2015 12:20 am

Thank you! it work for me

http://bridalbynatalie.com


Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 25, 2013 8:35 pm


Post by erhangazi84 » Fri May 29, 2015 7:17 pm

hello

There is an update. OpenCart 2.0.3.1

as i checked and tested, this update solved this e-mail problem.

i just wanted to give you this good news.

Newbie

Posts

Joined
Fri May 23, 2014 10:46 pm
Location - Gaziantep,Turkey

Post by egyshow » Tue Jun 02, 2015 8:15 pm

Thank you! it work for me also

New member

Posts

Joined
Mon May 25, 2015 11:53 pm

Post by Kenberne1965 » Sat Jun 06, 2015 8:11 pm

Thank you very much this has finally put an end to the error I was experiencing with register account before checkout!

;D :)

http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=190&t=143766

Freelance Opencart 1.5.x and 2.x Developer - Available For Hire
Latest Opencart 2 Project --> http://www.falcon-rangecookers.co.uk


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Apr 22, 2015 9:37 pm
Location - Doncaster, UK

Post by greatway » Thu Jun 11, 2015 4:45 pm

yes thank you worked for my and solved the issue

Newbie

Posts

Joined
Tue Mar 19, 2013 7:44 pm

Post by Gers » Fri Jul 10, 2015 7:14 pm

N1kko wrote: Edit this file:
catalog/model/account/customer.php

And replace:

Code: Select all

$mail->setSubject($this->language->get('text_new_customer'));
			$mail->setText($message);
			$mail->send();
with:

Code: Select all

$mail->setSubject($this->language->get('text_new_customer'));                                                                                 
$mail->setText($message);    
$mail->setTo($this->config->get('config_email'));       
$mail->setFrom($this->config->get('config_email')); 
$mail->setSender($this->config->get('config_name'));
$mail->send();                                                                                                                                                                                                                                                                          
 
Thanks!!
This fix the error when submitting the form "new account/member registration" :good:

New member

Posts

Joined
Tue Mar 27, 2012 11:49 pm
Location - The Netherlands

Post by glommy.rm » Wed Jul 29, 2015 1:29 pm

Hi,

I've followed all instructions but still get the following error:

PHP Notice: Error: E-Mail to required! in /home/maxoraadmin/public_html/system/library/mail.php on line 61

New member

Posts

Joined
Tue Jul 28, 2015 10:50 pm

Post by glommy.rm » Wed Jul 29, 2015 2:35 pm


New member

Posts

Joined
Tue Jul 28, 2015 10:50 pm

Post by neeraj10786 » Sat Aug 08, 2015 4:21 pm

Hi,

I have same problem .. 3 days back installed opencart version 2.0.2 on server..
I am not getting any new order mail, notification, new account notification etc.

Asked to hosting provider.. they said here all the things are Okay we can see mails working properly from our server.. may be some opencart issue

please suggest me any solution of this

New member

Posts

Joined
Tue Oct 07, 2014 6:43 pm
Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 30 guests