Post by A760 » Sat Feb 07, 2015 8:19 pm

Hello everyone,

I have an issue with the small icons in V2.0.1.1.1
Sometimes they are showing up, sometimes not.
Please have a look at the screen shots.

Is it a common problem and is there an easy solution for this?

Thank you!

Attachments

ICONSPROB.jpg

ICONSPROB.jpg (85.51 KiB) Viewed 13531 times

ICONSPROB2.jpg

ICONSPROB2.jpg (64.24 KiB) Viewed 13531 times


Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 28, 2015 5:17 am

Post by viethemes » Sat Feb 07, 2015 8:46 pm

Hi,
Could you provide your site url, so I can take a look at the problem closer?

http://www.viethemes.com - OpenCart turtorials, news, tips and stricks, extension

Our extensions:
Visual Theme Editor - Powerful tool for customizing style of any theme visually
Live Theme Editor - Customize layout, colors, backgrounds, fonts of the default theme
Theme Animation - Animation Editor for any theme

Extra Positions PRO, Custom JavaScript, Custom CSS and others


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 08, 2015 12:17 pm


Post by A760 » Sun Feb 08, 2015 12:25 am

Hi,
sure,here it is.

thank you

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 28, 2015 5:17 am

Post by thefmk » Sun Feb 08, 2015 12:48 am

Dude i was having this problem. But i solved. I think the reason is about "www".

Because when I enter my site without www. I can not see my icons.

And I just solved with:

config.php ( If you want to use yoursite with "www" )
define('HTTP_SERVER', 'http://www.yoursite.co.uk/');
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.yoursite.co.uk/');

.htaccess
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yoursite\.co\.uk
RewriteRule (.*) http://www.yoursite.com.uk/$1 [R=301,L]


If you want to use yoursite without "www"
config.php

define('HTTP_SERVER', 'http://yoursite.co.uk/');
define('HTTPS_SERVER', 'http://yoursite.co.uk/');

.htaccess
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.yoursite\.co\.uk$
RewriteRule ^(.*)$ http://yoursite.co.uk/$1 [L,R=301]



NOTE: please back up your system. It worked for me, but it might not be worked for you. And please tell me if it works.
Last edited by thefmk on Sun Feb 08, 2015 1:13 am, edited 1 time in total.

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 03, 2015 2:48 am

Post by viethemes » Sun Feb 08, 2015 1:10 am

@A760, you should use only one domain for your site www or non-www.
If you want the domain with www, you can try the thefmk's solution :)

http://www.viethemes.com - OpenCart turtorials, news, tips and stricks, extension

Our extensions:
Visual Theme Editor - Powerful tool for customizing style of any theme visually
Live Theme Editor - Customize layout, colors, backgrounds, fonts of the default theme
Theme Animation - Animation Editor for any theme

Extra Positions PRO, Custom JavaScript, Custom CSS and others


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 08, 2015 12:17 pm


Post by A760 » Sun Feb 08, 2015 2:37 am

thefmk wrote:Dude i was having this problem. But i solved. I think the reason is about "www".

Because when I enter my site without www. I can not see my icons.

And I just solved with:

config.php ( If you want to use yoursite with "www" )
define('HTTP_SERVER', 'http://www.yoursite.co.uk/');
define('HTTPS_SERVER', 'http://www.yoursite.co.uk/');

.htaccess
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yoursite\.co\.uk
RewriteRule (.*) http://www.yoursite.com.uk/$1 [R=301,L]


If you want to use yoursite without "www"
config.php

define('HTTP_SERVER', 'http://yoursite.co.uk/');
define('HTTPS_SERVER', 'http://yoursite.co.uk/');

.htaccess
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.yoursite\.co\.uk$
RewriteRule ^(.*)$ http://yoursite.co.uk/$1 [L,R=301]



NOTE: please back up your system. It worked for me, but it might not be worked for you. And please tell me if it works.
Thank you!

It looks like the problem is solved. Now I need to find out, why the sitemap.xml is not showing up, something is blocking it. Thanks once again for fixing the icons.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 28, 2015 5:17 am

Post by A760 » Sun Feb 08, 2015 2:42 am

Now I need to find out, why the sitemap.xml is not showing up, something is blocking it.
Oops, the problem was in .htaccess, original sitemap.xml was blocking the new one.

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 28, 2015 5:17 am

Post by thefmk » Sun Feb 08, 2015 3:00 am

you mean everything OK? :)

Newbie

Posts

Joined
Tue Feb 03, 2015 2:48 am

Post by A760 » Sun Feb 08, 2015 4:38 am

Yes, everything looks fine now!

Newbie

Posts

Joined
Wed Jan 28, 2015 5:17 am

Post by OCdude » Sun Feb 21, 2016 10:02 pm

this worked for me, see below, i found it in this post viewtopic.php?f=20&t=148516

Put this text snippet in your .htaccess file.

# Fix Icons
<FilesMatch ".(ttf|otf|eot|woff)$">
<IfModule mod_headers.c>
Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>
</FilesMatch>

Newbie

Posts

Joined
Tue Apr 21, 2015 7:33 am

Post by danj9700 » Tue Jul 12, 2016 8:17 am

Hi, I have edited the code as below for redirection of www. to non www. (the icons are working for www. and non www.)

When I try to log in to admin after the update. I can't.
Any idea whats wrong?

When I reverse the code back to the original code, I can log in again. (the icons do notwork on www. and they work on non www.)

I'm using Opencart 2.0.3.1

config.php
define('HTTP_SERVER', 'http://yoursite.co.uk/');
define('HTTPS_SERVER', 'http://yoursite.co.uk/');

.htaccess
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.yoursite\.co\.uk$
RewriteRule ^(.*)$ http://yoursite.co.uk/$1 [L,R=301]

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 03, 2015 12:30 pm

Post by ravidevt » Wed Oct 12, 2016 4:20 pm

below is worked for me

# Fix Icons
<FilesMatch ".(ttf|otf|eot|woff)$">
<IfModule mod_headers.c>
Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>
</FilesMatch>

Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 16, 2013 2:18 am

Post by kasun0777 » Thu Feb 13, 2020 9:19 am

Code: Select all

# Fix Icons
<FilesMatch ".(ttf|otf|eot|woff)$">
<IfModule mod_headers.c>
Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>
</FilesMatch>
This is worked for me always :) :)
Thank you.

Responsive Website Design | Opencart E-commerce Development | Search Engine Optimization (SEO)
Skype: lkdesigners
Website: www.lkdesigners.com


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 26, 2014 4:03 am
Location - Panadura, Sri Lanka.
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 37 guests