Post by salomonsson » Wed Jan 07, 2015 9:22 am

Hi there!

I tried to change some links by editing footer.tpl. Strange thing is some of the links I added or changed appeared in the homepage (those I did first) and some refuse to show on the homepage. I have tried to clear cache, vqcache. My vqmod is the latest version. I can't find any other suggestions in community forums.

There's one Error log : PHP notice: could not load template......./footer.tpl!!in ......./loader.php on line 45 ( I can't copy the whole sentence, therefore I bypass the paths in the middle).

Please can someone be so kind as to help me with this problem? My homepage is Http://i-presenter.se/

Thanks in advance

With best regards
Hong Salomonsson

Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 02, 2012 6:40 pm

Post by Selective555 » Wed Jan 07, 2015 11:04 pm

If you can show me exactly what you did in the script, I can correct the errors for you.

If you tell me exactly what you want done in the footer, I can show you exactly what to do in the script to do it.

I messed with the footer for a few weeks and taught myself everything about it.

I created a MOD, take a look at it ---> Latest News/Messages Scroll Across Top Of Shop (MOD)


Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 26, 2014 1:29 pm

Post by salomonsson » Sun Jan 11, 2015 11:54 am

Hi Selective555!

I don't know why I did't receive yout reply to my posted question untill I go in to check my post today.

I attached here two pictures, one is from footer.tpl, another one is from my homepage. If you compare those red areas in these two pictures, you'll understand what I mean.

The strange thing is that the other changes I made earlier worked but these two I changed a little bit later don't show on the homepage. It seems that the footer.tpl cannot be changed now.

Thanks a lot in advance.

With best regards
Hong Salomonsson

Attachments

footer tpl.jpg

footer tpl.jpg (339.41 KiB) Viewed 1114 times


Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 02, 2012 6:40 pm

Post by salomonsson » Sun Jan 11, 2015 11:55 am

The second picture.

Attachments

footer homepage.png

footer homepage.png (26.28 KiB) Viewed 1113 times


Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 02, 2012 6:40 pm

Post by Selective555 » Sun Jan 11, 2015 12:36 pm

You should remove this from all of your web links

Code: Select all

http://i-presenter.se
When using any web links in any script, just start with the forward slash, and the first folder or file that would come immediately after the domain name. This way, if you ever need to move your web site to another domain name, all the links will work with whatever the domain name happens to be, then you won't have to hunt through endless pages of script to change every single link by hand.

About the two lines in your footer that won't change now, it appears you used "" in the names, which interfered with the css tpl script of the footer. Try copying the entire footer.tpl to your computer, then delete the entire footer.tpl from your web site. Save your web site, then try putting the entire footer.tpl back to your web site and save your web site again, then refresh your browser pages, and see if that works.

I created a MOD, take a look at it ---> Latest News/Messages Scroll Across Top Of Shop (MOD)


Active Member

Posts

Joined
Wed Nov 26, 2014 1:29 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 22 guests