Post by jokernippe » Mon Jan 05, 2015 5:22 am

Hi,

When I change Order Status in Add Order History on a Customer I will get a error!

It says SyntaxError and I can't change Pending to Complete.... What should I do to get it to work Right?!?!?

Thanks!

Tom
Finland

Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 02, 2013 1:44 am

Post by dracoimports » Mon Jan 05, 2015 12:30 pm

Hi,

I am experiencing the same issues. A popup is saying

SyntaxError: Unexpected end of input

whenever I am trying to modify a customer's order, or even when I try to add a new order.

Also, from the customer's end (i am the customer), no orders are showing up in the Order History, nor are they showing up on the admin side when I go to look at the customer's history from the customer's section.

Looking for help, running latest version of opencart, just did a fresh install.

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 05, 2015 12:25 pm

Post by raybark » Fri Feb 06, 2015 1:06 am

I am seeing the same issue. Some details that may-, or may not be pertinent:

1) Received order, updated history to "Captured"
2) I realized in my conversion, I neglected options, so added new options to the product that had been ordered.
3) Now, if I try to change the order status, I get the same "SyntaxError: Unexpected End of Input"

New member

Posts

Joined
Tue Sep 03, 2013 9:23 pm

Post by srisastry » Fri Feb 06, 2015 6:45 pm

I am seeing the same issue. Some details that may-, or may not be pertinent:

1) Received order, updated history to "Captured"
2) I realized in my conversion, I neglected options, so added new options to the product that had been ordered.
3) Now, if I try to change the order status, I get the same "SyntaxError: Unexpected End of Input"

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 06, 2015 6:44 pm

Post by koj » Fri Feb 06, 2015 11:03 pm

Same problem for me.
I installed the 2.0.1.1 just 3 weeks ago...
I m blocked to put my website officially online due to that problem :-\

User avatar
koj
Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 06, 2015 9:19 pm

Post by raybark » Sun Feb 08, 2015 3:58 am

FWIW, the problem appears to have gone away....

New member

Posts

Joined
Tue Sep 03, 2013 9:23 pm

Post by koj » Fri Feb 13, 2015 7:51 am

I still have that problem and no one answer ...

User avatar
koj
Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 06, 2015 9:19 pm

Post by mar24 » Fri Feb 13, 2015 3:34 pm

Same problem here and i looked that problem is in demo too.
Any one who got some bright ideas how to fix this should post and share.

Give me feedback please, it helps.
This could help, if not share some feedback.
https://github.com/opencart/opencart/issues/1825

New member

Posts

Joined
Sun Feb 01, 2015 3:19 am

Post by koj » Sat Feb 14, 2015 6:40 am

I did that too and now I can change my orders.
Thanks !

User avatar
koj
Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 06, 2015 9:19 pm
Who is online

Users browsing this forum: Chulain and 62 guests