Page 1 of 1

Does new OC 2.x uses index's in the Database?

Posted: Sun Jan 04, 2015 9:34 pm
by iplocker
Hello.

We know that index's in the database increase by a loooot the performance of the queries, so does that designed in the new OC 2.x ?

I know OC 1.x does not and that is sad.

Thanks
Theo

Re: Does new OC 2.x uses index's in the Database?

Posted: Mon Jan 05, 2015 2:26 am
by rph
Whoever told you 1.x doesn't use indexes told you wrong. It does. 2.x has expanded them (e.g. url_alias table) but you'd have to review the code to know the full extent.

Re: Does new OC 2.x uses index's in the Database?

Posted: Wed Jan 07, 2015 2:45 am
by IP_CAM
iplocker wrote:I know OC 1.x does not and that is sad.
It does, but just not entirely. Try this for v.1.5.x, you won't be sorry. Just to mention it.
https://github.com/atomixdesign/opencart-turbo

Ernie
ipc.li