Post by tiquet » Fri Mar 23, 2012 4:29 am

Hi,

I have small problem.
I try to upgrade my demo theme but when, like in the instruciton:

I went to: http://www.yourstore.com/install, then i clicked Upgrade and i got page: The page you requested cannot be found!

I tried many times but still the same.
I don't use SEO links.
I don't use htaccess

I need to run upgrade script because i have this error in confirm order:
Notice: Error: Unknown column 'shipping_code' in 'field list'
Error No: 1054
Regards
Przemek

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 9:41 pm

Post by jty » Fri Mar 23, 2012 11:25 am

tiquet wrote:The page you requested cannot be found!
The first thing to check - make sure all the files are in your install directory or just re-upload the install directory and files to be sure you have them all.

jty
Active Member

Posts

Joined
Sat Aug 30, 2008 8:19 am

Post by tiquet » Fri Mar 23, 2012 8:06 pm

I uploaded files a lot of times.
There must me all files

Regards

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 9:41 pm

Post by labeshops » Fri Mar 23, 2012 9:22 pm

Make sure you uploaded the files in the upload folder and not the folder itself with all the files in it.

Running Opencart v2.2 with multi-stores from http://www.labeshops.com which has links to all my stores.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Thu Aug 04, 2011 4:41 am
Location - Florida, USA

Post by tiquet » Fri Mar 23, 2012 9:33 pm

I'm sure that all files.
I use filezilla.

Regards

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 9:41 pm

Post by naeemazizian » Sat Mar 24, 2012 8:07 am

I get the same error. Open cart does not go any further than the "Payment Method" when you choose PayPal or google check out, it does not show the total and does not redirect me to payment processors.


2012-03-24 0:01:16 - PHP Notice: Error: Unknown column 'shipping_code<' in 'field list'br />Error No: 1054<br />INSERT INTO `gi_order` SET invoice_prefix =

the end of logfile: /gearisle/system/database/mysql.php on line 49

Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 05, 2011 1:46 pm

Post by naeemazizian » Sat Mar 24, 2012 8:39 am

I just removed the whole cart,

just imported the sql data from 1.5.1.3 to 1.5.2.1 through phpmyadmin and i still get this error.

there is only one line in my error log and it starts so:

2012-03-24 0:35:19 - PHP Notice: Error: Unknown column 'shipping_code' in 'field list'<br />Error No: 1054<br />INSERT INTO `gi_order` SET invoice_prefix = 'INV-2011-00',
.
.
.
_modified = NOW() in /home/chopesta/public_html/gearisle/system/database/mysql.php on line 49

Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 05, 2011 1:46 pm

Post by Qphoria » Sat Mar 24, 2012 11:59 pm

naeemazizian wrote:I just removed the whole cart,

just imported the sql data from 1.5.1.3 to 1.5.2.1 through phpmyadmin and i still get this error.

there is only one line in my error log and it starts so:

2012-03-24 0:35:19 - PHP Notice: Error: Unknown column 'shipping_code' in 'field list'<br />Error No: 1054<br />INSERT INTO `gi_order` SET invoice_prefix = 'INV-2011-00',
.
.
.
_modified = NOW() in /home/chopesta/public_html/gearisle/system/database/mysql.php on line 49
Well if you ran it in phpmyadmin then you would see the line is there:
ALTER TABLE oc_order ADD shipping_code varchar(128) NOT NULL DEFAULT '' COMMENT '' COLLATE utf8_bin AFTER shipping_method;
ALTER TABLE oc_order ADD payment_code varchar(128) NOT NULL DEFAULT '' COMMENT '' COLLATE utf8_bin AFTER payment_method;
ALTER TABLE oc_order ADD forwarded_ip varchar(15) NOT NULL DEFAULT '' COMMENT '' COLLATE utf8_bin AFTER ip;
ALTER TABLE oc_order ADD user_agent varchar(255) NOT NULL DEFAULT '' COMMENT '' COLLATE utf8_bin AFTER forwarded_ip;
ALTER TABLE oc_order ADD accept_language varchar(255) NOT NULL DEFAULT '' COMMENT '' COLLATE utf8_bin AFTER user_agent;
ALTER TABLE oc_order DROP reward;

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by tiquet » Sun Mar 25, 2012 12:54 am

And what about my problem? First post?

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 9:41 pm

Post by tiquet » Mon Mar 26, 2012 9:14 am

Is the reason for this may be that the shop isn't located in the root directory but in subdirectories?

www.exapmle.com / themes / themename / HERE

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 02, 2012 9:41 pm

Post by iSupply3D » Thu May 31, 2012 5:22 pm

If that's where the shop is, then you need to do something like this ???
http://www.yourstore.com/themes/themename/install

If I were you, I'd look at creating subdomains, eg www.theme1.yourstore.com; www.theme2.yourstore.com
It's a lot easier to manage that way, and install scripts will probably be happier as well.

Newbie

Posts

Joined
Fri Apr 20, 2012 7:29 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests